Posts

“Sonora”, una mostra d’empreses dedicades a l’audiovisual, l’espectacle i a l’ensenyament musical que arriba per a quedar-se.

sonroaS’inaugura dissabte a Ulldecona i es complementarà amb una sèrie d’actuacions musicals gratuïtes des de les 11 del matí a les 3 de la matinada.

(J.Roig).-L’Ajuntament d’ Ulldecona està organitzant un nou esdeveniment sota el nom de Sonora, La primera edició de Sonora tindrà lloc a partir d’aquest cap de setmana 19 i 20 de novembre al pavelló cobert d’ Ulldecona impulsat pel propi ajuntament i sota la direcció del dj i promotor musical planer Jordi Caballé qui explicava en una entrevista a La Plana Ràdio que és tracta d’una mostra única a Catalunya i que pretén apropar al públic aquelles empreses dedicades a l’ensenyament musical, a la sonorització d’actes o espectacles, orquestres, discjòqueis, venda d’equips d’àudio, so i il•luminació i lleure nocturn.

Aquesta primera edició de Sonora comptarà amb una desena d’expositors de les Terres de l’Ebre i Maestrat, tot i que també n’hi ha un parell d’expositors de Barcelona i Vila-real.

Caballé volia destacar la dinàmica que se li vol donar a la Mostra a través de la gran varietat de demostracions, ponències i sobre tot actuacions en directe que s’oferirà al públic, el dissabte des de les 11 del matí fins les 3 de la matinada i el diumenge fins les 9 i mitja de la nit.

L’entrada a la mostra és gratuïta així com els espectacles i actuacions que s’oferiran al decurs de les dues jornades.

Arriba a les Terres de l’Ebre «SONORA», una mostra d’empreses dedicades al món de la sonorització i il.luminació d’esdeveniments.

990_1477475319sonora

Presentació de Sonora a l’ajuntament d’Ulldecona (Foto: Ajuntament d’Ulldecona)

L’Ajuntament d’Ulldecona impulsa aquest projecte que dirigeix el reconegut promotor/dj planer Jordi Caballé.

(J.Roig).-L’Ajuntament d’Ulldecona està organitzant un nou esdeveniment sota el nom de «SONORA», una mostra d’empreses dedicades a l’ensenyament musical, orquestres, DJ’s, venda d’equips d’àudio, so i il.luminació i lleure nocturn.

La primera edició tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de novembre al pavelló cobert municipal i comptarà amb una desena d’expositors de les Terres de l’Ebre i Maestrat, tot i que també n’hi ha un parell de Barcelona i Vila-Real.

L’ ideòleg de projecte és el reconegut promotor/dj planer Jordi Caballé que assegura que feia falta un espai on les empreses dedicades a la sonorització i il•luminació puguin oferir els seus serveis i productes als Ajuntaments, associacions o entitats interessades. A la vegada, acadèmies educatives que formen joves per a ser DJ’s, tècnics de so o productors musicals podran també ensenyar i explicar la seva feina. Sonora també pretén ser un espai on les discoteques de les nostres terres i del Baix Maestrat puguin mostrar i donar a conèixer el seus locals i les seves propostes musicals. A banda de l’espai firal pròpiament, durant l’horari de la mostra hi haurà demostracions i actuacions diverses al mateix espai.
Entre els concerts que oferirà aquesta singular fira trobem el de Acadèmic, El Mafio o En i Ton. A banda també s’han programat per a la matinada del dissabte dia 19 diferents sessions disco amb Visual Dreams, un espectacle discovisual amb el mateix Jordi Caballé, DJ Santi Periche amb una Sessió Funky, Societypop amb DJ Miki que oferiran una Sessió House, per acabar amb Lo Xicago de DJ Jordi Caballé i la seua Sessió Future Pop.

 

Ulldecona inverteix gairebé 300.000 euros en diverses obres de millora als seus barris

Valentins-1-300x169

Es tracta d’obres que, tot i estar projectades durant l’anterior legislatura, no es van acabar executant
(J.Roig/T.G).-L’ajuntament d’ Ulldecona està duent a terme una sèrie d’obres als barris del municipi que, tot i estar programades per l’anterior consistori per executar-les durant el període 2008-2011, no es van acabar duent a terme. Així ho explicava al programa “Món Local” de La Plana Ràdio l’alcaldessa Núria Ventura, afegint que, finalment el nou equip de govern sorgit de les darreres eleccions municipals, va poder adjudicar-les a finals de l’any passat i que,ara, algunes ja estan acabades com la xarxa de clavegueram que s’ha construït al barri de La Miliana. També recentment s’han acabat les obres d’urbanització del carrer Mirador del Riu a Sant Joan del Pas i estan en fase d’execució les d’urbanització del passeig del Riu al Barri Castell, que estan gairebé acabades i continuen aquests dies els treballs de construcció d’un magatzem d’ús municipal als Valentins.

El magatzem municipal que es construeix a Ulldecona compta amb un pressupost de 89.071’75 i un termini d’execució de vuit mesos. L’obra es complementa amb l’adequació d’una plaça per a usos múltiples on s’instal•larà una antiga premsa que properament serà també pintada i restaurada. L’actuació està inclosa dins el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.
La urbanització del carrer Mirador del Riu a Sant Joan del Pas tenia un pressupost de 70.365’53 euros i les obres d’urbanització del passeig del Riu al Barri Castell, adjudicades per la Junta de Govern de l’Ajuntament a mitjans de setembre a l’empresa Noves Oportunitats d’Inversió i Serveis S.L., significa una inversió de 91.894’37 euros i estan subvencionades al 95% pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya.

Mia Fuentes treu el seu primer disc el darrer dia de l’any.

miaLa jove cantant ebrenca debuta amb “Enredadera”, “un disc de pop fusió”, diu.

(J.Roig).-Tal i com va avançar fa unes setmanes a La Plana Ràdio, la jove artista d’Ulldecona, Mia Fuentes, debuta amb el seu primer disc, ‘Enredadera’ que ja és a les botigues des del passat 30 de Desembre. De moment es pot comprar a algunes tendes del territori o des del seu perfil del Facebook.
Maria Fuentes (aquest és el seu nom), va néixer a Ulldecona l’any 1991, es va iniciar al món de la música amb la coral local, compaginant desprès els seus estudis de Filologia Anglesa a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb els de teatre musical i la participació en diferents grups musicals de la capital.
Finalment, decideix fer el salt al món artístic, en solitari i amb la sort de conèixer les persones apropiades per poder enregistrar el seu primer disc en un temps rècord…, pràcticament sis mesos. Mia deia que el seu projecte, s’ha fet realitat gràcies a poder conèixer les persones apropiades, al moment apropiat, i encara que es pot considerar un “cop de sort”, “la sort, l’has de sortir a buscar”, afegia.

Mia Fuentes enceta la seva carrera musical amb el disc ‘Enredadera’, de la mà del músic, compositor i productor argentí Esteban Boero, que li ha donat l’oportunitat, i del music i guitarrista Josep Caparrós que ha participat també en la producció i mescles. “Enredadera” conté 10 temes propis, com el single i vídeo homònim, i altres com ‘Algo de que hablar’, ‘Noches sin dormir’ o “Chavela”, un dels seus preferits, segons ens confessava la mateixa cantant i dedicat a la cantant mexicana, Chavela Vargas.

El disc s’ha gravat a Barcelona als estudis Bonobo Records. La cantant ebrenca diu que el seu és un disc de pop fusió, però molt influenciat pels tocs argentins que li ha donat el seu productor, com els aires de tango que té el tema “Chavela”, anteriorment esmentat.
Segons ens va confessar en la mateixa entrevista el passat desembre, l’ intenció de la intèrpret, encara que amb data desconeguda tot i que ja ha hagut contactes, és la de fer la presentació oficial del disc al seu poble, Ulldecona. “Em faria molta il•lusió”, assegurava. De moment ha començat a fer la promoció del disc per diferents mitjans de comunicació, (Surtdecasa, Canal 56, Diari de Tarragona..etc) i ha contractar les primeres actuacions, (14 de Febrer a Barcelona).

Enredadera

No és una história más