Entrades

El PP de Santa Bàrbara presenta els cinc primers candidats

Joaquim Martí s’ha vist obligat a presentar els cinc primers candidats per tal de silenciar alguns rumors envers qui ocuparia la segona posició.

(L.P.R) Martí, alcaldable del P.P per a les eleccions municipals a Santa Bàrbara,  ha presentat els seus cinc primers candidats que l’acompanyaran aquestes eleccions vinents. El motiu d’aquesta presentació pública, han estat els rumors que anaven creixent al municipi sobre la persona que l’acompanyaria en segona posició.

L’alcaldable, explicava a la Plana Ràdio que recentment hi ha hagut una baixa en el partit i s’ha hagut de reestructurar la llista; una llista que estarà formada per Àngels Bayerri, Vanessa Cruz, Jordi Martí  i com a cinquè aniré Josep Regolf.

Joaquim Martí volia recordar que la línia que seguirà el seu partit al poble, és d’un treball constructiu, no destructiu, fent aportacions positives i donant suport a les coses que es fan en bé de tots els planers i planeres, sigui quin sigui el partit que governi.

La presentació oficial de la llista i les propostes del PP #SBAU (Santa Bàrbara Avança Unida), es farà després de Setmana Santa.

L’ús de les xarxes socials per conèixer l’opinió dels veïns.

(L.P.R) Alguns dels partits polítics que participaran a les eleccions municipals de Santa Bàrbara volen conèixer l’opinió dels veïns del poble i utilitzen les xarxes socials per fer-ho.

Tot i que encara falten tres mesos per a les eleccions municipals, a Santa Bàrbara, alguns dels diferents grups polítics que presentaran llista, ja han començat a realitzar accions per tal de conèixer quines són les propostes de millora que demana la ciutadania i poder-ne incloure algunes al seu programa electoral.

Junts per Santa Bàrbara ha organitzat una sessió participativa on ha convocat els representants d’entitats, comerciants, industrials, pagesia i els planers i planeres, per tal d’escoltar les propostes i suggerències que ajudin a millorar el poble  . La convocatòria serà el dimecres vinent a les 19 ’30h a l’hotel d’entitats. Ha utilitzat l’aplicatiu e-bando per fer-ne difussió , també fan un seguiment dels actes que es porten a terme al municipi i els donen a conèixer via facebook o instagram.

En el cas d’ERC, el mitjà utilitzat per saber l’opinió dels veïns i veïnes és mitjançat una enquesta que han fet arribar a través de les xarxes socials on la qüestió plantejada és: “vols millorar Santa Bàrbara?, dis-nos què li fa falta?” En l’enquesta se sol·licita l’edat i saber quins són els àmbits on és necessari actuar per acabar demanant “quines són les 3 coses que més preocupen del municipi”. L’aplicatiu que utilitzen és el whatsapp, una plataforma que segons  l’estudi Digital News Report 2018 és la segona plataforma més utilitzada actualment a l’hora de consumir notícies .

El P.P, sota el lema #SBAU, ha apostat per mantenir reunions amb entitats, associacions o col·lectius, per tal de saber quin és el treball que porten a terme i explicar el seu punt de vista de com seria la seva forma d’actuar si el poble els donés el suport necessari. De les reunions mantingudes amb els diferents col·lectius se n’han fet ressò a través de les xarxes socials.

D’aquesta manera les xarxes socials, continuen essent un espai on els partits polítics, comparteixen els continguts que generen i interactuen amb la ciutadania, tenint present que la comunicació és multidireccional i que poden aprofitar per conèixer les demandes dels ciutadans, que en aquest cas els ajudaran a definir el programa electoral.

El líder del PP Català va realitzar una visita privada a Santa Bàrbara

 

#SBAU

La visita va servir per donar a coneixer el nou cap de llista del PP a les municipals, Joaquim Martí Llombart en substitució de Xavier Boqué.
 
Martí , qui ha estat president de l’Agrupació de Penyes i Comissions taurines de les Terres de l’Ebre, dóna el salt a la política municipal de la mà del P.P

SBAU, Santa Bàrbara Avança Unida és el lema del nou grup .

(L.P.R) Ho coneixíem a través de les xarxes socials i ens ho confirmava el mateix Martí, el líder del Partit Popular Català Alejandro Fernández, es va desplaçar a la localitat de Santa Bàrbara aquest passat cap de setmana.

Aquesta visita s’emmarca en una reunió privada en l’àmbit local, amb alguns membres del partit i d’altres persones que formaran part de la nova llista, renovada en part i encapçalada per Martí. D’aquesta manera es confirma el que fins ara havia estat un rumor, Joaquim Martí Llombart, serà el nou cap de llista del Partit Popular a Santa Bàrbara les properes municipals. El lema que els acompanyarà durant la campanya serà ” Santa Bàrbara Avança Unida” #SBAU.

Martí fa el salt a la política municipal després d’haver format part de diferents associacions; vinculat al futbol, forma part de la comissió organitzadora del centenari, ha estat membre del grup Joventut, va ser president de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre i també de  l’associació Planers pels Bous.

Tot i que encara no s’ha presentat oficialment Joaquim explicava a la Plana Ràdio que seguirà comptant amb l’experiència de l’actual cap de llista municipal del PP Xavier Boqué així com d’altres membres que fins ara hi han participat, però apuntava que hi haurà cares noves i nous projectes.