Entrades

L’Agrícola del Camp celebra diumenge l’assemblea anual.

Entre els diferents punts a l’ordre del dia, es votarà l’elecció d’un nou membre del Consell Rector i el canvi dels auditors.

(L.P.R) Aquesta assemblea s’ha de porta a terme abans del 31 de març, que són els 6 mesos de data límit per al tancament de l’exercici econòmic.

La junta general, s’iniciarà a les 10h del matí. Entre els punts més destacats hi figura,el canvi dels auditors que fins ara s’havien encarregat de les auditories de l’entitat, donat que feia anys que no es produïa cap renovació. També es faran votacions entre tres membres per fer la substitució d’un membre del consell rector pel seu traspàs l’any passat.
En la Junta General anual també s’aprofita per a rendir comptes de la Campanya 2017/18 i conèixer el desenvolupament de la darrera 2018/19.

Altres temes que es tractaran el Pagament Bàsic, Pagament Verd o la DUN.

Requisats sis gossos a un caçador de Santa Bàrbara

(Aguaita.cat) L’associació Engrescats ha acollit els animals, que es trobaven en males condicions sanitàries

L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre ha acollit sis gossos que divendres passat van ser requisats a un caçador de Santa Bàrbara per part d’agents del Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil. Es tracta de cinc femelles i un mascle que, segons ha explicat Engrescats, “estan plens de paràsits i patixen sarna”. Els gossos es trobaven en un lloc petit, brut i sense aixopluc. “Dos de les gosses havien parit feia pocs dies i els cadells estaven dins d’una bossa de basura morts, matats al nèixer, la llet de les femelles els queia de les mames, sense cap cadell per alimentar”, explica l’associació.

Segons Engrescats, se sumarà a la denúncia presentada contra el propietari per tenir els animals en estat de deixadesa.

Ara ja es troben a les instal·lacions de la protectora, el veterinari els ha visitat i han començat a pendre la medicació.

Finalitza la concessió de la zona poliesportiva.

El 30 de maig finalitza la concessió a l’empresa que fins ara s’havia encarregat de la seva gestió.

Avui hi ha ple en el que s’han d’aprovar el plec de clàusules per portar a terme la concessió.

(L.P.R) L’ajuntament de Santa Bàrbara realitza avui a les 20 h sessió de ple ordinari, en el que s’hi inclouen diversos punts a l’ordre del dia, entre aquests, l’aprovació de l’expedient de contractació de la concessió de la gestió de les instal·lacions de la zona poliesportiva municipal.

En principi la concessió és per cinc anys, i es valora una part objectiva què és el cànon i l’altra part subjectiva, amb la que s’ha de presentar un pla de viabilitat, un de dinamització esportiva i millores que demana l’ajuntament.

Entre els requeriments del pla de millora que sol·licita l’ajuntament hi figuren; el canvi de pistes de tennis, el canvi de llums a led’s, millores als vestuaris i una pèrgola tancada. Amb aquestes millores i un pla d’amortització es pot ampliar fins a cinc anys més la gestió.

A l’ordre del dia també s’inclou un punt sobre la modificació de l’ordenança de civisme i convivència, donar compte de l’informe sobre la morositat o l’aprovació de la moció per la defensa del sector citrícola. Recordem que la Plana Ràdio retransmetràs a les 20 hores el ple en directe.

Més del 60 per cent de la plantilla del CF Santa Bàrbara, enguany, serà local.

(Foto CF Santa Bàrbara).-Entrament de la nova plantilla del CF Santa Bàrbara

Dels 22 jugadors que la formen, 14 són del poble.
El club juga aquest dijous,contra el CD Tortosa, el segon partit amistós de pretemporada i el diumenge farà la presentació oficial de la plantilla del Centenari.

(J.Roig).-A principis del passat mes de Juliol, el CF Santa Bàrbara tancava el procés de fitxatges per a la plantilla que competirà aquesta temporada, de nou a la tercera catalana, però amb un al·licient especial, ja que el club celebrarà el seu centenari el proper 2019.
Segons informava el president del club, Jordi Gisbert, enguany, i en una temporada tan especial, s’ha aconseguit un dels objectius de l’actual junta directiva que era la de formar un equip amb el màxim de jugadors locals. Així, finalment dels 22 jugadors de la plantilla del CF Santa Bàrbara en l’any del centenari, 14 seran del poble.
Una plantilla que ja ha començat a rodar, jugant un primer partit amistós a principis d’agost contra l’Ulldecona, i que avui mateix, i a partir de les 20.30 h., tindrà la seva segona prova amb el que l’enfrontarà al CD Tortosa. Per a Gisbert tota una satisfacció enfrontar-se a un equip d’un nivell com és el Tortosa, que ha de servir també per entrenar “i perquè els jugadors entren ja en el rol de competició”, emfatitzava el president.

Recordem finalment que el  partit contra el Tortosa es juga aquesta tarda de dijous a l’estadi municipal, a partir de les vuit i mitja. Diumenge es farà la presentació oficial de l’equip del Centenari, i la lliga s’iniciarà el 2 de setembre, amb un partit al camp de l’Ametlla de Mar.