Entrades

La temporada de piscines a Santa Bàrbara, començarà amb moltes novetats

Complex poliesportiu de Santa Bàrbara on estan ubicades les piscines municipals (Foto: Montsiàdron)

Canvis estructurals en l’accés, a la zona de dutxes o al terra se sumaran a altres pràctics com l’allargament de les activitats gratuïtes fins a finals d’agost.
La temporada començarà el 23 de juny i s’allargarà fins al 3 de setembre
Segons el regidor d’esports, l’anterior temporada van passar per les piscines 10.000 persones.

(J.Roig/T.G.).-El divendres 23 de Juny i a les 11 del matí, donarà inici la nova temporada a les piscines municipals de Santa Bàrbara que es perllongarà fins al 3 de setembre, tres dies més de el que és habitual, per fer coincidir la festa de tancament amb un festiu.
En paraules de Joan Abella, regidor d’esports del nostre poble, aquesta no serà l’única novetat de la temporada de piscines, ja que s’ha renovat l’accés, s’ha fet una nova zona de recepció, que inclourà la bibliopiscina, hi ha hagut canvis al mobiliari, a les dutxes i també s’hi ha instal·lat un nou terra antilliscant.
L’ajuntament de Santa Bàrbara també ofereix cursos de natació per a infants a partir de 3 anys i també per a gent gran. Abella recordava que les piscines municipals de Santa Bàrbara ofereixen altres valors afegits, com les activitats gratuïtes, zumba i aquagym, que tenen lloc els dimarts i divendres respectivament. Enguany aquesta activitat, que es feia fins a finals de juliol, s’ampliarà també durant tot el mes d’agost, els dissabtes a la tarda.
El regidor recordava que, des d’ahir, ja es pot passar per les oficines municipals per fer els abonaments de temporada i les inscripcions per al curs de natació d’adults. Per a fer els cursets de natació infantil s’ha d’inscriure al Pavelló municipal d’esports.

L’any passat, els preus d’entrada a les piscines, no solament es va abaratir, sinó que es va reestructurar en un complex sistema de descomptes i abonaments que poden comportar haver de pagar entre 5 euros diaris els dissabtes diumenges i festius, fins als 0,40 cèntims d’euro per als usuaris que tinguin dret a totes les bonificacions i descomptes, que poden arribar a ser de fins al 20 per cent. També es va implantar la nova targeta T10, que donA dret a 10 passis a les instal·lacions per un preu de 25 euros els normals i 15 els bonificats.

Aquest abaratiment va comportar un significatiu augment de venda d’entrades “durant tot l’estiu, van passar per les piscines 10.000 persones”, assegurava des de la ràdio municipal.

Acaba la temporada a les Piscines Municipals de Santa Bàrbara

14054958_1788659664679428_7315497513046867017_nLa regidoria d’esports fa una primera valoració positiva de la temporada, assegurant que la baixada de preus s’ha traduït en una major venda d’abonaments.

(J.Roig/T.G.).-Coincidint amb la revetlla de Sant Juan, a finals del passat mes de Juny, començava la temporada a les piscines municipals de Santa Bàrbara amb una sèrie de novetats de les que calia destacar la baixada del preu dels abonaments i l’aparició de la targeta T10 que ha donat dret a 10 passis a les instal•lacions per un preu de 25 euros els normals i 15 els bonificats.
Avançant-se a les valoracions oficials, ahir el regidor d’esports de Santa Bàrbara, Joan Abella aprofitava la festa de final de temporada per comentar que la reestructuració de preus ha estat un èxit que s’ha traduït en una major venda d’abonaments i targetes.

Ahir precisament acabava la temporada de piscines amb una festa que va començar a les 3 de la tarda i on els assistents van poder participar de diferents activitats, inflables d’aigua i de terra , lliurament de diplomes i música.
Encara que la festa era gratuïtat per als abonats , Abella va dir que s’obria també al públic en general, que hi va poder assistir previ pagament d’un euro destinat a fer una recaptació solidaria a favor de l’associació d’esclerosi múltiple.

Comença la temporada a les Piscines municipals de Santa Bàrbara amb baixada de preus.

PISCINES1

Piscines Municipals de Santa Bàrbara (Fotos: Regidoria d’esports)

Enguany l’entrada més cara valdrà 5 euros i 0’40 cèntims la més barata.

La tarjeta T-10 és una de les novetats d’enguany i també que s’aplicaran descomptes pel fet de pertànyer a alguna associació o entitat del poble.

 

(J.Roig/T.G.).-Avui comença la temporada a les Piscines municipals de Santa Bàrbara, unes instal•lacions que enguany presenten unes millores estructurals i d’accessibilitat dels que vam parlar fa uns dies i que es complementen amb d’altres d’econòmiques que el regidor d’esports, Joan Abella, també explicava a la nostra emissora.

I és que enguany els preus de l’entrada a les piscines no solament han baixat sinó que s’han reestructurat en un complex sistema de descomptes i abonaments que poden comportar haver de pagar entre 5 euros diaris els dissabtes diumenges i festius, fins als 0’40 cèntims d’euro per als usuaris que tinguin dret a totes les bonificacions i descomptes que poden arribar a ser de fins el 20 per cent . Així, entre altres possibilitats, l’abonament per tota la temporada costarà 80 euros i si és bonificat, 50 euros, mentre que el mensual en costa 45 el normal i 30 el bonificat.

Els joves entre 3 i 12 anys i els majors de 65 així com les famílies monoparentals o nombroses, minusvàlids i aturats de llarga durada tenen dret a les bonificacions establertes i també s’apliquen descomptes pel fet de pertànyer a alguna associació o entitat del poble. Abella destacava una de les principals novetats d’enguany, la targeta T-10 o abonaments que donen dret a 10 passis a les instal•lacions per un preu de 25 euros els normals i 15 els bonificats.

Les Piscines Municipals de Santa Bàrbara també oferiran enguany cursets de natació per 40 euros, preu que inclou no solament el curset, sinó també l’entrada del titular a les instal•lacions els diumenges, dissabtes i festius.

La zona de pic nic i les piscines municipals de Santa Bàrbara es preparen per a l’estiu

S’han hagut de restaurar les barbacoes i algunes taules i també arrencar els arbustos, entre altres motius, per evitar la proliferació de la mosca negra.

Aquest estiu el permís per utilitzar les barbacoes es podrà demanar a les taquilles de les piscines en lloc de a les oficines de l’ajuntament.

 

PISICNES1

Foto: J. Roig

(J.Roig/T.G.).-Quant falta poc més d’una setmana per a que arrenqui la temporada a les Piscines Municipals, el regidor d’esports de Santa Bàrbara ens explicava els treballs que s’han tingut que fer per tal de dignificar aquest espai lúdic del nostre poble que es complementa amb la zona de pic nic i esbarjo adjacent.
Juan Abella explicava que s’ha tingut que restaurar alguns danys causats pel mal us i les bretolades a la zona de barbacoes i taules i també replantar alguns arbres. El regidor també ens parlava dels canvis que hi haurà enguany a l’hora de demanar permisos per poder utilitzar aquest servei, així si fins ara s’havien de demanar a les oficines de l’ajuntament, aquest estiu es podrà fer a les mateixes taquilles de les piscines .

Altres canvis que notaran els usuaris de les piscines de Santa Bàrbara serà en el paviment de les instal•lacions que s’ha tingut que canviar perquè començava a estar degradat i perquè no complia la normativa que s’exigeix actualment i que obliga a que sigui antilliscant. També s’han eliminat els arbustos que servien de separació entre les diferents zones de les piscines perquè molts havien mort i sobre tot per evitar la proliferació de la mosca negra que s’hi refugiava.

També s’han fet canvis a la zona de dutxes, s’ha delimitat amb una separació la zona de bar per evitar que es pugui accedir directament a les piscines i s’ha col•locat una nova escala “d’accés fàcil” especialment pensada per a la gent gran o amb mobilitat limitada.