Entrades

Sant Jaume d’ Enveja recupera el servei de pediatria.

Foto: Diari Tarragona

(Redacció/J.Roig)El Departament de Salut ha confirmat un pediatra per a Sant Jaume, tres mesos després que el municipi es quedés sense aquest servei.

Així ho ha avançat el portaveu del grup municipal de CiU , J. Ma. Fumadó, que també ha manifestat que aquest servei es veurà ara ampliat en un dia més, de manera que passa de dos a tres dies per setmana (dimarts, dijous i divendres).

El grup de CiU a Sant Jaume, ha aprofitat el mateix comunicat per criticar el paper de l’alcalde,  acusant-lo de que ” mentre pacta amb el Departament, continua alentant les manifestacions ciutadanes, segurament amb la intenció d’allargar-les per la proximitat de les eleccions generals i per desviar l’opinió pública de la mala gestió econòmica de l’Ajuntament”.

Fumadó es referia a la que considerent una  delicada situació financera per la que travessa l’Ajuntament santjaumero , que en la darrera sessió plenària ja va avançar una pujada d’impostos per a l’any 2012 a l’espera  també de crèdits per valor d’1 milió d’euros.