Posts

Valoració positiva del Parc de Nadal planer.

Els jocs de taula i els interactius, els tallersa més visitats pels joves i infants.
Els organitzadors destaquen un cop més el treball dels monitors voluntaris, perquè sense ells, possiblement l’entrada al Parc no podria seguir essent gratuïta.

(J.Roig/T.G.).-Entre el 27 i el 31 del passat mes de Desembre, la regidoria de Joventut de Santa Bàrbara va organitzar una nova edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal. Des de l’organització s’ha fet una primera valoració positiva de les activitats i la participació al Parc, tot i que, sobre tot el primer dia, el fort vent que va bufar va influir en un decreixement de la participació habitual.
Fàtima Blanch, com a portaveu dels monitors, volia destacar especialment el taller de jocs de taula i noves tecnologies, com un dels que més èxit va tenir a l’edició d’enguany.
Blanch també destacava el canvi d’horari que enguany va sofrir l’arribada de l’Herald per recollir les cartes dels nens als Reis Mags, una altra de les activitats tradicionals del Parc . En lloc de fer-se al matí, com era habitual, aquest cop es va traslladar a la tarda. Tot i les temors de la monitora que el canvi pogués despistar als infants, l’afluència d’aquests per lliurar-li la carta a ses Majestats, no va minvar.
Un cop més, des de l’organització del Parc, es vol destacar el paper importantíssim que fan els voluntaris que s’encarreguen dels diferents tallers, sense la participació dels quals, la fórmula d’entrada gratuïta que té, segurament s’hauria de replantejar, afirmava Blanch.

Marshall, de “La Patrulla Canina”, serà la gran novetat del Parc de Nadal planer.

L’activitat nadalenca, d’entrada gratuïta, arriba enguany a la seva 20a edició convocant entre 200 i 300 joves cada dia.

Demà comemarshall-patrulla-caninancen els preparatius i muntatge de la que serà la 20a edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal que organitza l’ajuntament de Santa Bàrbara des de la Regidoria de Joventut.
Les portes del Parc, però, no obriran fins al dimarts 27 de Desembre i les activitats es perllongaran fins al dia 30, entre les 11 i les 13.30 h al matí i des de les 16 a les 20 a les tardes, i el dia 3, que solament hi haurà sessió matinal.
Montse Tomàs, directora del Parc, explicava que comptaran amb més de 40 voluntaris que s’ocuparan de les diferents activitats i tallers que es duran a terme durant aquests dies com ara Treballs manuals, inflables, Internet i consoles, tennis taula, sala de maquillatge, etc..
Una de les novetats que destacava Tomàs, és la visita d’un dels personatges de ficció més populars ara mateix, Marshall un dels membres de la sèrie de dibuixos animats “La Patrulla Canina” que passarà pel Parc el dia 30 a la tarda.
El Túnel de Terror segueix essent una de les activitats que més agrada als xiquets i xiquetes així com la visita de l’Herald que tindrà lloc el dia 31. També es mantí un dels tallers que més èxit va tenir l’any passat: la macro carta al Reis Mags que s’escriu entre tots els joves participants.

El Parc de Nadal de Santa Bàrbara és d’entrada gratuïta. Se celebra al Pavelló Municipal i acull cada dia entre 200 i 300 infants.

Les Fofutxes calbes i els monopatins elèctrics, protagonistes del Parc Infantil de Nadal

fo

Les artesanes de les “Princeses Calbes”, repartint les primeres foftutxes a l’HOSPITAL PARC TAULI SABADELL (Foto: Mama Eli)

Santa Bàrbara va organitzar, amb força èxit , una nova edició d’aquesta popular activitat nadalenca.

(J.Roig/T.G./AdSB).-Per dinovè any consecutiu, el Parc de Nadal de Santa Bàrbara va acollir un gran nombre de xiquets i xiquetes de Santa Bárbara i altres municipis veïns, al decurs dels 4 dies que va estar obert.

Com cada any, es va intentar innovar, aportant idees per tal de què totes les activitats que s’organitzen siguin atractives per als infants i, per això, com a novetat d’aquest any els iwatboards o monopatins elèctrics que van estar els encarregats de passejar als petits i als no tan petits pel carrer del Pavelló.
També cal destacar la col•laboració d’ Elisabeth Lleixà i el taller que es va organitzar per tal d’ajudar-la a realitzar les Fofutches del Príncep i Princesa calba per tal de fer-los arribar a hospitals amb xiquets i xiquetes malalts de càncer. Aquesta va ser una novetat molt important i solidària que destacava el regidor de Joventut, Adrián Batiste.

De fet, amb aquesta emotiva acció, el Parc es va sumar a l’ iniciativa que hi ha a tot l’estat Espanyol, on s’estan portant a terme tallers de fofutxes per tal de poder tenir enllestits els més d’un miler de parelles, per entregar als nens malalts oncològics dels hospitals d’arreu de l’estat.

Només als hospitals de Barcelona s’entregaran més de 300 parelles, l’entrega es farà el proper 15 de febrer coincidint amb el dia Internacional del Càncer Infantil.

També destacar del Parc la macro carta que els nens i nenes assistents van confeccionar per als Reis Mags que amb la finalitat de ser exposada i passejada pel carrer durant la cavalcada de reis, tal i com es va poder veure el passat dia 5 de gener.

El parc va comptar amb manualitats diverses per a grans i petits, racó infantil, taller de maquillatge amb unes pintures molt elaborades, ordinadors i consoles, tennis taula, jocs de taula i els imprescindibles inflables i, també molt lligat al Parc de Nadal, el túnel del terror amb gran expectació per part de tots els participants.

El regidor de Joventut, Adrián Batiste, i des del web municipal, valora molt positivament la predisposició del jovent per formar part d’aquesta gran família i remarca que no podria ser possible sense la col•laboració i el voluntariat d’aquests.

Santa Bàrbara viu el Nadal.

Parc Infantil 2011_EDITORA9808EDITORA_821Avui hi ha activitats com el caga tió, xocolatada i cantada de nadales pels carrers.
Diumenge s’enceta una nova edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal.

(J.Roig/ T.G.).-Santa Bàrbara està vivint, des de fa alguns dies, les seues particulars jornades Nadalenques, avui amb un programa que comença a les 11:30 del matí amb una activitat per als més petits anomenada “Fem cagar el Tió de Nadal gegant”. A partir d’aquella hora, els infants podran gaudir a la Plaça Cid i Cid del “Caga Tió”, inflables i tallers de manualitats.

També hi haurà una xocolatada i cantada de nadales, organitzada pels Alumnes 4t d’ESO de l’IES Les Planes.

Ja per la tarda, de les 18 a les 21 hores, els mateixos alumnes ajudaran al Pare Noel a repartir regals per les cases dels nens que els seus pares ho hagin sol•licitat prèviament.
La festa grossa de les Jornades Nadalenques arriba, però, el diumenge dia 27 amb l’ inauguració, a partir de les 11 del matí, d’una nova edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal, organitzat per la Regidoria de Joventut del nostre poble i que, ha hores d’ara, segons, explicava la seua directora, Montse Tomàs, està tot pràcticament enllestit per oferir als infants i joves els tallers i activitats que han preparat per aquest dies de vacances escolars.

L’Herald arribarà a la nostra població el mateix diumenge i ho farà al Parc acompanyat per la Banda de Música de la Unió Musical Jaume Balmes i per recollir les cartes i els encàrrecs que les xiquetes i els xiquets del nostre poble tenen preparades per a ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Enguany però, l’Herald s’emportarà una macro carta que els nens i nenes hauran escrit en un dels tallers que s’han preparat.

Una altra de les novetats serà el taller de “Les Fofuches de Mama Eli”, on els més grans podran ajudar a confeccionar aquestes originals nines, concretament les anomenades “Princep i princesa calbs ”, destinades a hospitals oncològics infantils que ho sol•licitin.

Al Parc Infantil i juvenil de Nadal de Santa Bàrbara, ubicat al poliesportiu municipal, i col•laboren més de 25 voluntaris, és d’entrada gratuïta i obrirà del 27 al 31 de desembre. Destacar finalment que un altra de les activitats més populars és l’anomenada “El Túnel del Terror” que es durà a terme del 28 al 30 i de les sis a les vuit de la tarda.