Entrades

Detenen a Manresa un menor d’edat per l’assassinat d’un jove de 23 anys a Amposta

Foto:ACN

Ja hi ha dos detinguts més, els exsogres de la víctima, relacionats amb l’apunyalament, que va tenir lloc el passat 15 de setembre

Els Mossos han detingut aquest dimecres un menor d’edat a Manresa per la mort d’un jove de 23 anys el passat 15 de setembre a Amposta.

(ACN) Els Mossos de les Terres de l’Ebre han detingut el jove com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi. Amb aquesta, ja són tres els detinguts per la mort del noi, que va ser assassinat al carrer el divendres 15 de setembre. Els altres dos detinguts són Juan G. V. de 45 anys i Maria H. S., de 48 anys, els pares d’una exparella de la víctima. Segons fonts properes a la investigació, l’exsogre hauria trobat el jove en un bar del carrer Barcelona proper al seu domicili i, allí, haurien iniciat una baralla que va acabar al carrer amb l’apunyalament de la víctima.

Segons fonts properes a la investigació, l’exsogre hauria trobat el jove en un bar del carrer Barcelona proper al seu domicili i, allí, haurien iniciat una baralla que va acabar al carrer amb l’apunyalament de la víctima. Per contra, segons els veïns el jove hauria increpat amb crits des del carrer els seus exsogres, mentre estaven al seu pis. Poc després, el detingut hauria baixat a la via pública i l’hauria mort a ganivetades.

Els investigadors sostenen que els fets es van produir quan el jove, conegut a la ciutat com ‘Lo Caveret’ -la seva mare és originària de Deltebre (Baix Ebre)- es trobava al bar la Saleta, del carrer Barcelona. El seu exsogre, que viu en un bloc de pisos pròxim, hauria irromput a l’establiment i va començar una baralla entre tots dos. Ja fora, a la via pública, l’home hauria apunyalat el noi, que va recórrer unes desenes de metres deixant un llarg rastre de sang i va caure pràcticament mort a la cruïlla dels carrers Àvila i Holanda. Els Serveis d’Emergències Mèdiques ja no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Per contra, segons els veïns el jove hauria increpat amb crits des del carrer els seus exsogres, mentre estaven al seu pis. Poc després, el detingut hauria baixat a la via pública i l’hauria mort a ganivetades. Segons els veïns, el noi mantenia una relació conflictiva amb la família de la seva exparella, d’ètnia gitana i que residien des de fa anys a Amposta. Tot i arribar a conviure durant un temps amb la noia, amb qui va tenir un fill -que viu amb la mare i els avis materns, ara detinguts-, sobre el jove pesava actualment una ordre judicial d’allunyament de la seva exparella.