Entrades

La temporada de piscines a Santa Bàrbara, començarà amb moltes novetats

Complex poliesportiu de Santa Bàrbara on estan ubicades les piscines municipals (Foto: Montsiàdron)

Canvis estructurals en l’accés, a la zona de dutxes o al terra se sumaran a altres pràctics com l’allargament de les activitats gratuïtes fins a finals d’agost.
La temporada començarà el 23 de juny i s’allargarà fins al 3 de setembre
Segons el regidor d’esports, l’anterior temporada van passar per les piscines 10.000 persones.

(J.Roig/T.G.).-El divendres 23 de Juny i a les 11 del matí, donarà inici la nova temporada a les piscines municipals de Santa Bàrbara que es perllongarà fins al 3 de setembre, tres dies més de el que és habitual, per fer coincidir la festa de tancament amb un festiu.
En paraules de Joan Abella, regidor d’esports del nostre poble, aquesta no serà l’única novetat de la temporada de piscines, ja que s’ha renovat l’accés, s’ha fet una nova zona de recepció, que inclourà la bibliopiscina, hi ha hagut canvis al mobiliari, a les dutxes i també s’hi ha instal·lat un nou terra antilliscant.
L’ajuntament de Santa Bàrbara també ofereix cursos de natació per a infants a partir de 3 anys i també per a gent gran. Abella recordava que les piscines municipals de Santa Bàrbara ofereixen altres valors afegits, com les activitats gratuïtes, zumba i aquagym, que tenen lloc els dimarts i divendres respectivament. Enguany aquesta activitat, que es feia fins a finals de juliol, s’ampliarà també durant tot el mes d’agost, els dissabtes a la tarda.
El regidor recordava que, des d’ahir, ja es pot passar per les oficines municipals per fer els abonaments de temporada i les inscripcions per al curs de natació d’adults. Per a fer els cursets de natació infantil s’ha d’inscriure al Pavelló municipal d’esports.

L’any passat, els preus d’entrada a les piscines, no solament es va abaratir, sinó que es va reestructurar en un complex sistema de descomptes i abonaments que poden comportar haver de pagar entre 5 euros diaris els dissabtes diumenges i festius, fins als 0,40 cèntims d’euro per als usuaris que tinguin dret a totes les bonificacions i descomptes, que poden arribar a ser de fins al 20 per cent. També es va implantar la nova targeta T10, que donA dret a 10 passis a les instal·lacions per un preu de 25 euros els normals i 15 els bonificats.

Aquest abaratiment va comportar un significatiu augment de venda d’entrades “durant tot l’estiu, van passar per les piscines 10.000 persones”, assegurava des de la ràdio municipal.

Neus Munté diu que cal apostar pels productes de casa en l’acte d’inauguració de la Fira de l’Oli de Santa Bàrbara

8b80d0d4-79b1-4f3a-bf1d-d85ebe357403

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté talla la cinta inagural de la Fira. (Foto:Govern.cat)

(Govern.cat/J.Roig).-Divendres passat i en l’acte d’ inauguració de la XX Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç de Santa Bàrbara, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, va recordar l’ importància de seguir generant riquesa apostant pels nostres productes”. En el parlament inaugural de la Fira, que enguany ha celebrat la seua 20èna edició, Munté, va remarcar “la feina del món local” que “no només segueix apostant per les millores socials i l’activitat econòmica” sinó que “pot dur a terme esdeveniments d’un ressò que traspassa els municipis i fins i tot el nostre país”.

La consellera recordava que “és gràcies a l’esforç de moltes persones que la Fira s’ha convertit en un aparador magnífic dels productes de proximitat” que “representa l’interès turístic i de riquesa entesa com a generació d’ocupació i de llocs de treball”. En aquest sentit, la portaveu del Govern català manifestava que “aquestes oportunitats no les podem perdre mai de vista com a país” perquè “som una societat que vol proporcionar el màxim de progrés a les persones”.

A més, Munté va recordar que “l’oli, s’associa també a una cuina magnífica” perquè enguany, “Catalunya és la regió gastronòmica reconeguda per Europa per les seves aportacions i la seva contribució en la millora de la qualitat de vida de les persones, i de la innovació i la cultura” va dir.

Santa Bàrbara tancava ahir per la tarda tres dies de Fira plens de diferents activitats però amb el primer oli de la temporada com a principal protagonista.

Santa Bàrbara aprofita el dia del seu Patró per inaugurar oficialment L’ Hotel d’Entitats

hotel

Foto de grup de l’alcalde i pubilles amb presidentes i presidents de les associacions assitents a l’acte (Foto:A.Ollés)

L’ equipament va començar a donar servei el passat mes de Febrer tot i ahir els presidents i presidentes de diferents entitats van compartir l’acte simbòlic de tallar la cinta inaugural.

(J.Roig).-Ahir dilluns, dia de Sant Gregori i festiu a Santa Bàrbara per ser el patró del nostre poble, es va aprofitar per inaugurar oficialment el nou Hotel d’Entitats, un espai de trobada per a les associacions del nostre poble, que va obrir portes el passat mes de Febrer i que té com a objectiu que les entitats i col•lectius puguin utilitzar l’equipament per a la realització de reunions, xerrades, juntes o guardar la seua documentació i material, entre altres usos.
L’acte, presidit per l’Alcalde Alfred Blanch, va comptar amb la presència de la majoria de presidents i presidentes de les diferents entitats locals (que van ser els encarregats de tallar, conjuntament, la cinta inaugural ), i representants de diferents entitats locals i altres veïns del poble que van voler assistir a l’acte, obert convocat per l’ajuntament a les sis i mitja de la tarda.

L’edifici, que va ser adquirit per l’Ajuntament l’any 2009 i que ha estat rehabilitat per operaris de la brigada municipal i treballadors provinents de plans concrets d’ocupació i persones provinents dels treballs per a la comunitat, compta amb tres plantes, a les que s’accedeix des de la planta baixa situada al carrer Ametller. L’interior es distribueix amb quatre sales de reunions i sis petits despatxos o “

ó.

El conseller de la Presidència, inaugura el Parc de la Independència a Santa Bàrbara

961260Francesc Homs va dir en els seu parlament que, “Quan un país o un municipi s’independitza ningú vol tornar a la situació anterior”.
El projecte a costat 90.000 euros i a generat mes de vint llocs de treball durant uns mesos.

(J.Roig/ACN).-Desprès de que s’hagués d’anular el passat divendres, pels tres dies de dol decretats pel Govern amb motiu de l’accident aeri ocorregut als Alps francesos ara fa una setmana, finalment ahir per la tarda, el conseller de la Presidència, Francesc Homs, inaugurava el Parc de la Independència, ubicat a la zona de l’ institut i que es converteix així en un nou espai d’esbarjo, al mateix temps que permet la pràctica de l’skate, gràcies a la pista que inclou, per poder practicar aquest esport amb les diferents modalitats de patinets.
En el seu parlament, Homs va dir que el Parc, presidit per una senyera de grans dimensions, expressa un símbol i una metàfora de com convé fer les coses avui en dia ,recordant que el projecte ha permès generar llocs de treball per als veïns, ha estat dissenyat joves arquitectes locals i serà útil per als més joves, amb la construcció d’aquesta pista d’skateboard.

El conseller també va estirar el fil de la història local de Santa Bàrbara, referint-se al nom del parc, dient que  el concepte “independència” al•ludeix també a la creació del municipi fa gairebé 190 anys. “Sigui en l’àmbit local, quan un municipi s’independitza, o de país, quan apareix un estat nou, ningú vol tornar a la situació anterior”, va dir, posant com exemple el “creixement” econòmic, demogràfic i de benestar de la població.
En el seu torn de parlaments, l’alcalde planer, Jordi Boronat, va tornar a recordar que la construcció d’aquest espai verd, s’ha pogut fer amb recursos propis del municipi, significant una inversió total de 90.000 euros, generant feina per a més de vint persones, i permetent  que cinc d’elles que estaven  a l’atur, hagin pogut treballar durant uns mesos.
El fort vent que bufava ahir per la tarda al territori, va obligar a fer els actes protocol•laris, com la signatura al llibre d’Honor del municipi i els parlaments ,a l’interior del Pavelló Municipal d’esports, ubicat a pocs metres del Parc de la Independència.