Entrades

El primer partit del centenari.

Llibre del centenari

Santa Bàrbara-Jesús Catalònia, serà el primer partit de l’any del centenari.

(L.P.R) Aquest dissabte torna el futbol i serà amb el primer partit que jugarà el santa després de l’aturada vacacional,que destacaríem per ser amb el que s’enceta l’any del centenari.

Pel que fa al partit del dissabte vinent  s’iniciarà a les 17 hores a l’estadi municipal, l’equip del cata, del Jesús Catalonia, s’enfrontarà contra el santa. Aquest sense dubte serà un enfrontament de rivalitat, hem de recordar que tot i que el cata no té massa gol, superar-los serà complicat per al santa.

La diferencia de només un punt davant del Santa li dóna capital importància per als tres punts que es disputaran damunt el camp.

Durant aquest 2019 hi hauran moltes propostes esportives relacionades amb aquesta data assenyalada que realitza el club i que seguirem molt de prop.

Des del Santa es fa una crida a donar suport al Club, durant aquest any tant amb els partits com amb les activitats proposades pel centenari.

Més del 60 per cent de la plantilla del CF Santa Bàrbara, enguany, serà local.

(Foto CF Santa Bàrbara).-Entrament de la nova plantilla del CF Santa Bàrbara

Dels 22 jugadors que la formen, 14 són del poble.
El club juga aquest dijous,contra el CD Tortosa, el segon partit amistós de pretemporada i el diumenge farà la presentació oficial de la plantilla del Centenari.

(J.Roig).-A principis del passat mes de Juliol, el CF Santa Bàrbara tancava el procés de fitxatges per a la plantilla que competirà aquesta temporada, de nou a la tercera catalana, però amb un al·licient especial, ja que el club celebrarà el seu centenari el proper 2019.
Segons informava el president del club, Jordi Gisbert, enguany, i en una temporada tan especial, s’ha aconseguit un dels objectius de l’actual junta directiva que era la de formar un equip amb el màxim de jugadors locals. Així, finalment dels 22 jugadors de la plantilla del CF Santa Bàrbara en l’any del centenari, 14 seran del poble.
Una plantilla que ja ha començat a rodar, jugant un primer partit amistós a principis d’agost contra l’Ulldecona, i que avui mateix, i a partir de les 20.30 h., tindrà la seva segona prova amb el que l’enfrontarà al CD Tortosa. Per a Gisbert tota una satisfacció enfrontar-se a un equip d’un nivell com és el Tortosa, que ha de servir també per entrenar “i perquè els jugadors entren ja en el rol de competició”, emfatitzava el president.

Recordem finalment que el  partit contra el Tortosa es juga aquesta tarda de dijous a l’estadi municipal, a partir de les vuit i mitja. Diumenge es farà la presentació oficial de l’equip del Centenari, i la lliga s’iniciarà el 2 de setembre, amb un partit al camp de l’Ametlla de Mar.

En marxa les XXIV Jornades Esportives de Santa Bàrbara

Joan Abella, regidor d’esports. (Foto:T.G.)

La cursa dels deu kilòmetres, o la interprovincial de motocròs, algunes de les novetats del programa, que inclou també el Campionat de Twirling de Catalunya que es disputarà aquest dissabte.

(J.Roig/T.G.).-Amb la jornada de portes obertes al club de tenis La Plana el passat dissabte i la cursa 10 kilòmetres Vila de Santa Bàrbara que es va córrer el diumenge al matí, començaven les 24es Jornades Esportives al nostre municipi que s’allargaran fins a la vigília de les Festes Majors, a principis de Juliol.
Segons explicava a la ràdio municipal el regidor d’esports Joan Abella, aquesta cursa, que habitualment es corria als volts de Nadal, va ser una de les novetats incorporades al programa de les Jornades i un èxit de participació, tot i la pluja que va afectar-la en alguns moments.

Abella volia destacar també la 1a Cursa interprovincial de resistència de motocròs, organitzada pel club planer “X Riders” i que es correrà el dissabte 17 de juny al circuit de la finca de l’Advocat o la cursa d’obstacles que enguany serà nocturna.

Les jornades esportives de Santa Bàrbara inclouen, entre altres, activitats relacionades amb el futbol, pàdel, tenis o el twirling. De fet, aquest dissabte vinent, Santa Bàrbara acollirà el Campionat de Catalunya d’aquest esport.

Els actes clouran amb el lliurament de trofeus i reconeixements esportius, el dijous 6 de Juliol i amb el “Mulla’t per l’esclerosi”, una jornada solidària que tindrà lloc el diumenge 9 de juliol a les piscines municipals.

La nova activitat de l’Smartcentre, “Col•leccions”, mostrarà 120 samarretes de futbol

webcol_editora9808editora_9562Les exposicions, de diferents temàtiques, es mostraran un sol dia: els darreres dimecres de cada mes.
Es complementaran amb explicacions i xerrades interactives entre els propietaris i els visitants.

(J.Roig/T.G.).-El proper dimecres 26 d’octubre tindrà lloc la presentació de la primera mostra de col•leccions anunciada per l’Smartcentre de Santa Bàrbara fa unes setmanes. Una iniciativa que el complex cultural planer posa en marxa aquesta curs amb la intenció de poder visualitzar i posar a l’abast de tot hom i durant unes hores, col•leccions particulars de diferents temàtiques i que molts planers i planeres tenen guardades.

Eduard Roldan, un dels tècnics del centre, explicava que la primera col•lecció que es mostrarà serà una de samarretes de futbol . La idea és que es puguin mostrar a la vegada peces de diferents col•leccionistes i complementar l’exposició amb una xerrada explicativa a càrrec dels mateixos. En aquest cas Roldan deia que es podran veure fins a 120 samarretes de diferents equips de futbol.

En principi la idea dels organitzadors era de que les col•leccions poguessin estar exposades a la sala polivalent de l’Smartcentre durant tot una setmana, però finalment i per diversos motius de seguretat i practicitat s’ha optat per que aquestes singulars mostres privades estiguin exposades un sol dia .

Així dons aquestes mostres de col•leccions privades es podran veure el darrer dimecres de cada mes, de moment aquesta de samarretes de futbol, però ja en hi ha d’altres de preparades per als propers mesos, encara que les propostes segueixen obertes i els organitzadors fan una crida als amants de les col•leccions de monedes, segells, pins, camisetes, etc que vulguin mostrar-les a tothom, recordant que a l’Smartcentre hi ha un espai per poder mostrar-les.