Entrades

La nit planera, tema de la IX Edició del concurs de fotografia digital

cartellweb7(J.Roig/T.G.).-Un any més, i ja en seran 9, des de la regidoria de Noves Tecnologies de Santa Bàrbara, es convoca un concurs de fotografia digital que ha anat agafant cada cop més embranzida, segons explicava Mercè Fort, responsable de l’Infocentre planer, perquè les noves tecnologies estan cada cop més presents a la nostra vida diària i per tan són més utilitzades per la societat. De fet, Fort deia que l’ èxit del concurs entre la població ha anat creixent edició rere edició, passant de les tres o quatre persones que hi participaven en un principi a les més de quaranta que ho van fer l’any passat.

L’objectiu d’aquest concurs d’imatge digital és fomentar el coneixement del nostre poble i de la seva gent així com incentivar l’ús de les tecnologies de la informació entre els planers. El concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població en tots els vessants possibles: medi natural, urbanisme, arquitectura, societat, festes, tradicions, etc.. i enguany s’ha triat la temàtica nocturna que, tot i reconèixer que la tècnica de la fotografia nocturna pot resultar un poc més complicada, Mercè afegia que també ens pot mostrar una visió diferent de molts espais del nostre poble.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col•laborin en la puntuació.
Recordar que, segons les bases, cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos. Les imatges s’han de presentar en format digital , amb una resolució mínima de 1280×1024 (càmera 3mp mínim). S’accepten collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s’alteri el contingut de les imatges. Les imatges s’hauran d’entregar en format digital, el nom dels arxius han de contenir el pseudònim de l’autor.
Els tres primers guanyadors rebran un premi de 100, 50 i 30 euros respectivament, encara que tots els participants rebran un obsequi en agraïment per la seva participació.
Per a inscriure’s a aquest concurs cal lliurar les imatges a l’Ajuntament de Santa Bàrbara (Plaça Cid i Cid, 1) o a l’Infocentre (C/ Mare de Déu de Montserrat, 28), i la data límit per a l’admissió de les fotografies serà el dia 23 de juny fins les 13:00 hores.

Alina Caballé Arín guanya el primer premi del VIII concurs d’imatge digital

libe(AdSB).-El passat 11 de juliol i dins el marc de les Festes Majors 2013 de Santa Bàrbara es va fer entrega dels premis del VIII concurs d’imatge digital. En aquesta edició la temàtica era “La primavera planera”. Aquest concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal.

En aquesta edició, a més de la qualitat de les imatges presentades, cal destacar l’alt nombre de participants, 92 imatges presentades per 35 participants. El gran nombre d’imatges presentades va fer més complexa la tasca del jurat a l’hora de triar les imatges guanyadores, ja que eren moltes les que destacaven per alguna o altra cosa. Finalment, el primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Alina Caballé Arín, amb l’ obra “Libèl·lula”,   el segon premi, dotat amb 50 € va ser per a Georgina Maria Estapé Ferré i el tercer premi, una memòria USB, se’l va endur Maribel Fernández Miralles. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

Les imatges han restat exposades durant totes les festes al Museu de la Vida a la Plana. També podeu accedir al següent enllaç per veure totes les imatges participants i quines han estat les guanyadores:
La primavera planera

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i de l’augment de participants en el mateix. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania. A més, el concurs ajuda a què moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Santa Bárbara convoca el setè concurs de fotografia digital .

Foto: Concurs imatge Digital-AJdSB

El tema escollit enguany és  “Les nostres oliveres i el món de l’oli.”

El termini per presentar treball acaba el 29 de juny

(AdSB/J.Roig).-Un any més, la Regidoria de Noves Tecnologies convoca el concurs d’imatge digital de Santa Bàrbara. El concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tan per la riquesa natural, arquitectònica com personal. El tema de la VII Edició del concurs de fotografia digital és: Les nostres oliveres i el món de l’oli.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col•laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos.

Es poden presentar fotografies en paper o imatges en format digital, amb una resolució mínima de 1280×1024 ppp (càmera 3 Mpix mínim). S’acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s’alteri el contingut de les imatges.

Les imatges hauran de tenir el títol de les mateixes escrit darrera la fotografia o al nom del fitxer. Es presentaran en paper o en un dispositiu d’emmagatzematge digital, tancades en un sobre, a l’exterior del qual s’escriurà un pseudònim. S’entregarà un altre sobre amb el pseudònim escrit a l’exterior i un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l’autor a l’interior.

En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la foto original perquè el jurat pugui valorar el treball realitzat.

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostrava molt satisfet  per la  consolidació d’aquest concurs any rere any  i per  l’augment de participants en el mateix. Per a Ollés,el concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.