Entrades

Acaba la temporada a les Piscines Municipals de Santa Bàrbara

14054958_1788659664679428_7315497513046867017_nLa regidoria d’esports fa una primera valoració positiva de la temporada, assegurant que la baixada de preus s’ha traduït en una major venda d’abonaments.

(J.Roig/T.G.).-Coincidint amb la revetlla de Sant Juan, a finals del passat mes de Juny, començava la temporada a les piscines municipals de Santa Bàrbara amb una sèrie de novetats de les que calia destacar la baixada del preu dels abonaments i l’aparició de la targeta T10 que ha donat dret a 10 passis a les instal•lacions per un preu de 25 euros els normals i 15 els bonificats.
Avançant-se a les valoracions oficials, ahir el regidor d’esports de Santa Bàrbara, Joan Abella aprofitava la festa de final de temporada per comentar que la reestructuració de preus ha estat un èxit que s’ha traduït en una major venda d’abonaments i targetes.

Ahir precisament acabava la temporada de piscines amb una festa que va començar a les 3 de la tarda i on els assistents van poder participar de diferents activitats, inflables d’aigua i de terra , lliurament de diplomes i música.
Encara que la festa era gratuïtat per als abonats , Abella va dir que s’obria també al públic en general, que hi va poder assistir previ pagament d’un euro destinat a fer una recaptació solidaria a favor de l’associació d’esclerosi múltiple.

Comença la temporada a les Piscines municipals de Santa Bàrbara amb baixada de preus.

PISCINES1

Piscines Municipals de Santa Bàrbara (Fotos: Regidoria d’esports)

Enguany l’entrada més cara valdrà 5 euros i 0’40 cèntims la més barata.

La tarjeta T-10 és una de les novetats d’enguany i també que s’aplicaran descomptes pel fet de pertànyer a alguna associació o entitat del poble.

 

(J.Roig/T.G.).-Avui comença la temporada a les Piscines municipals de Santa Bàrbara, unes instal•lacions que enguany presenten unes millores estructurals i d’accessibilitat dels que vam parlar fa uns dies i que es complementen amb d’altres d’econòmiques que el regidor d’esports, Joan Abella, també explicava a la nostra emissora.

I és que enguany els preus de l’entrada a les piscines no solament han baixat sinó que s’han reestructurat en un complex sistema de descomptes i abonaments que poden comportar haver de pagar entre 5 euros diaris els dissabtes diumenges i festius, fins als 0’40 cèntims d’euro per als usuaris que tinguin dret a totes les bonificacions i descomptes que poden arribar a ser de fins el 20 per cent . Així, entre altres possibilitats, l’abonament per tota la temporada costarà 80 euros i si és bonificat, 50 euros, mentre que el mensual en costa 45 el normal i 30 el bonificat.

Els joves entre 3 i 12 anys i els majors de 65 així com les famílies monoparentals o nombroses, minusvàlids i aturats de llarga durada tenen dret a les bonificacions establertes i també s’apliquen descomptes pel fet de pertànyer a alguna associació o entitat del poble. Abella destacava una de les principals novetats d’enguany, la targeta T-10 o abonaments que donen dret a 10 passis a les instal•lacions per un preu de 25 euros els normals i 15 els bonificats.

Les Piscines Municipals de Santa Bàrbara també oferiran enguany cursets de natació per 40 euros, preu que inclou no solament el curset, sinó també l’entrada del titular a les instal•lacions els diumenges, dissabtes i festius.

Les Jornades Esportives de Santa Bàrbara arriben al seu punt més àlgid

capturadaMarxa Nocturna amb BTT per la via verda, caminada a peu pel terme, tenis i pàdel amb professionals, festa del futbol i Nit de l’esport, és la variada oferta que tenen els planers i planeres entre avui i demà, per participar-hi.

(J.Roig/T.G.).-Santa Bàrbara enceta aquest divendres amb un curs intensiu Pàdel i Tennis impartit per professionals, el tercer cap de setmana de les Jornades Esportives. Coincidirà també amb la festa de final de temporada del CF Santa Bàrbara i una caminada popular nocturna pel terme municipal que arrencarà a les 10 de la nit des de la plaça de l’Estació. Aquesta activitat té l’al•licient d’estar marcada com a T-10, és a dir, és una de les que, per incentivar la participació, tenen com a premi una targeta de 10 passis gratuïts per a les piscines municipals que es sorteja entre els que hi prenen part.
També aquesta nit, encara que al programa indica que és demà dissabte, es durà a terme una de les activitats més atraients de les Jornades organitzada per la Unió Ciclista Santa Bàrbara. Tal com ens recordava el secretari de l’entitat, Ximo Bel, es tracta de la Marxa Nocturna en bicicleta de muntanya per la Via Verda. La sortida amb cotxes des de la plaça de la Cooperativa fins a Xerta es preveu a les vuit i mitja de la tarda i una hora més tard els ciclistes començaran a pedalar en direcció cap a l’estació de Bot on es preveu arribar cap a les 11h.. Desprès d’un petit descans i avituallament, s’emprendrà el camí de retorn amb la previsió d’acabar la marxa a quarts de dues de la matinada. Bel recordava que no es tracta d’una competició, sinó d’un passeig per lo que l’activitat és apta per a tothom.

Per demà dissabte s’ha programat una jornada de portes obertes al Club de Tenis La Plana i a partir de les vuit de la tarda, el Gimnàs proposa la Nit de l’Esport.
El dilluns començaran les classes de voleibol per a joves i adults que es perllongaran fins al dimecres i que també estan marcades com activitat T-10.

El setè descens de Godall és la primera prova de la Xallenge DH 2015

cartell web

 

Àudio

Les inscripcions estan limitades  250 participants per poder donar més qualitat al desenvolupament de la prova.
El DH Godall és l’únic de la Xallenge que es disputa a la demarcació i esta organitzat per La Unió Ciclista Santa Bàrbara.

(J.Roig/ T.G.).-La Unió Ciclista Santa Bàrbara organitza aquest cap de setmana el 7è DH Godall, en un circuit que transcorre per un tram de 1300 m  de l’antic sender que anava de Godall a Freginals.El descens supera un desnivell negatiu de 177m, a la Serra de Godall.

La prova és la primera competició de l’any  de la Xallenge DH i, tal com volia destacar el secretari de l’entitat organitzadora, Ximo Bel, una de les 5 que es convoquen a tot Catalunya i la única que s’organitza a la demarcació de Tarragona.
La prova va tancar el període d’inscripcions els passat dimecres, unes inscripcions limitades a 250 corredors, tal com explicava Bel, per tal de poder donar fluïdesa  i seguretat a la competició.
La prova comptarà, com tot els anys, amb la elit d’aquest esport, amb corredors provinents de diferents punts del país, lo que dona a la competició un espectacularitat molt especial. Bel destacava el paper de la setantena de col•laboradors que participen en la complexa organització de la prova i molt especialment l’ implicació i les facilitats que els dona l’ajuntament i el poble de Godall, per poder realitzar el descens al seu terme municipal.
El dissabte 21 i de 9 a 13 h, , es lliuraran els dorsals a la zona d’arribada situada a la Plaça Major de Godall, i començaran els entrenaments des de les 10h fins a les 13 h. El diumenge dia 22 també hi haurà entrenaments de 8h a 9:30h i a partir de les 10 del matí  s’iniciarà la primera manega  i a les 12 h la segona.