Entrades

L’equip de govern de Santa Bàrbara diu que Unitat Planera fa “demagògia fàcil” des de la ràdio municipal.

alfred

Alfred Blanch, a La Plana Ràdio (Foto:LPR)

UP proposava rebaixar dies de festes majors i de bous per tal d’adaptar els pressupostos que s’hi destinen a l’actual context de crisi.

En resposta a la queixa de que no els deixen participar en la confecció del programa de festes, des de CiU també denuncien que la majoria de vegades no acudeixen a les juntes  informatives de portaveus.

(J.Roig).-El primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Santa Bàrbara a contestat les declaracions que la setmana passada feia a l’emissora municipal el grup d’ Unitat Planera reclamant, per un costat, una reducció dels dies de festes majors i per altre, la denúncia de que l’equip de govern no els deixa participar en la confecció d’un programa d’actes que es presenta a l’aprovació del ple, ja tancat.

Alfred Blanch els ha retret (també des de la ràdio municipal), que estiguin fent una demagògia fàcil amb aquest tipus de declaracions a la ràdio, quan en realitat moltes vegades no acudeixen a les juntes de portaveus ni tampoc demanen informació, quan saben que tots els dijous, els membres de l’equip de govern, es reuneixen a l’ajuntament i podrien aprofitar per fer i debatre les seues propostes.

Blanch també responia a la proposta feta per UP de rebaixar els dies de Festa Majors a cinc, per tal d’adaptar la despesa al complicat context econòmic que estem travessant, dient que, se suposa que si es demana rebaixar els dies de festes, és per rebaixar  també el pressupost que s’hi destina. “Dons els darrers sis anys el pressupost que es destina a les Festes Majors s’ha rebaixat més d’un 50 %, passant dels 240 o 250 mil euros als 100.000 que s’hi dediquen en l’actualitat. Les declaracions d’UP em semblen gratuïtes i irreflexives” etzibava el regidor de CiU.

Blanch també confessava que li feia gràcia l’argumentació de l’oposició, que diuen adonar-se’n ara de que hi ha gent al poble que s’ ho esta passant malament, “quan els darreres anys, cada dia hi ha gent al despatx de l’alcalde demanant feina o algun tipus d’ajut…ja fa dies que es veu que hi ha un sector del poble que està patint les conseqüències de la crisi, no és d’enguany ”, els hi retreia.