Entrades

V Trobada de Poesia i Terrissa a la Galera

Organitzada per Godall Edicions i el Mestre Artesà terrisser Joan Cortiella, arriba aquest dissabte la V Trobada de Poesia i Terrissa.

(L.P.R) Aquesta trobada uneix la poesia i l’elaboració de peces artesanals in situ, en el marc incomparable d’un obrador que des del segle XVIII no ha deixat de treballar i elaborar peces artesanes.

Godall Edicions és una editorial independent que té per objecte “publicar els llibres que ens agradaria llegir i que no trobem al mercat” i que esta vinculada al municipi veí. L’any 2014 la editorials va inaugurar un segell de poesia anomenat “Cadup” que es una de les peces de terrissa mes tradicionals de la Galera.

L’acte comptarà amb la participació dels poetes,  Ernesto Hernández Busto, Mohamad Bitari, Emilia Conejo, Rafael Haro, Jordi Mas, Mònica Miró Vinaixa i Abraham Mohino, que ens delectaran amb la lectura i interpretació de diverses poesies amenitzat pel so del torn del Mestre Artesà Terrisser Joan Cortiella, que per a l’ocasió elaborarà diferents peces de terrissa.

En aquesta edició hi haurà la col·laboració musical de Rainer Seiferth i “micro obert”, és a dir, després del recital dels poetes, qui vulgui podrà sortir a recitar les seves pròpies poesies o les d’un altre.

Per arrodonir la proposta i perquè el vi és un component més de la nostra cultura mediterrània. Se servirà una copa de vi DO Montsant del Celler Ficaria, de La Figuera (Priorat). Un vi que ha madurat en recipients de terrissa elaborats pel Mestre Terrisser.

L’acte es portarà a terme el  proper dissabte 15 de juny, a les 20’00 h, a l’obrador de terrissa de Joan Cortiella i compta també amb  la col·laboració de l’Ajuntament de la Galera a través del Museu Terracota