Entrades

Arriba a les Terres de l’Ebre «SONORA», una mostra d’empreses dedicades al món de la sonorització i il.luminació d’esdeveniments.

990_1477475319sonora

Presentació de Sonora a l’ajuntament d’Ulldecona (Foto: Ajuntament d’Ulldecona)

L’Ajuntament d’Ulldecona impulsa aquest projecte que dirigeix el reconegut promotor/dj planer Jordi Caballé.

(J.Roig).-L’Ajuntament d’Ulldecona està organitzant un nou esdeveniment sota el nom de «SONORA», una mostra d’empreses dedicades a l’ensenyament musical, orquestres, DJ’s, venda d’equips d’àudio, so i il.luminació i lleure nocturn.

La primera edició tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de novembre al pavelló cobert municipal i comptarà amb una desena d’expositors de les Terres de l’Ebre i Maestrat, tot i que també n’hi ha un parell de Barcelona i Vila-Real.

L’ ideòleg de projecte és el reconegut promotor/dj planer Jordi Caballé que assegura que feia falta un espai on les empreses dedicades a la sonorització i il•luminació puguin oferir els seus serveis i productes als Ajuntaments, associacions o entitats interessades. A la vegada, acadèmies educatives que formen joves per a ser DJ’s, tècnics de so o productors musicals podran també ensenyar i explicar la seva feina. Sonora també pretén ser un espai on les discoteques de les nostres terres i del Baix Maestrat puguin mostrar i donar a conèixer el seus locals i les seves propostes musicals. A banda de l’espai firal pròpiament, durant l’horari de la mostra hi haurà demostracions i actuacions diverses al mateix espai.
Entre els concerts que oferirà aquesta singular fira trobem el de Acadèmic, El Mafio o En i Ton. A banda també s’han programat per a la matinada del dissabte dia 19 diferents sessions disco amb Visual Dreams, un espectacle discovisual amb el mateix Jordi Caballé, DJ Santi Periche amb una Sessió Funky, Societypop amb DJ Miki que oferiran una Sessió House, per acabar amb Lo Xicago de DJ Jordi Caballé i la seua Sessió Future Pop.

 

El festival Eufònic explora el paisatge sonor de les Terres de l’Ebre amb una oferta de concerts, tallers i accions

L’actuació de L’Orquestra Ramadera, dilluns al matí a Masdenverge , a càrrec de Martí Ruiz i amb el ramat d’ovelles d’Àngel,és una de les propostes més innovadores.

(ACN/J.Roig.-)La primera edició de la Mostra d’Art Sonor i Visual aplegarà durant cinc dies, a partir de divendres  i a Amposta 37 artistes que treballen diferents tendències dins d’aquests camps de creació.
La  Mostra d’Art Sonor i Visual de les Terres de l’Ebre, que en la seva primera edició ha programat, a partir de divendres, quatre jornades amb concerts, tallers, mostres, taules rodones i accions sonores obertes a tot tipus de públic, inclòs l’infantil i el familiar.
“Fem coses que poden passar aquí i no poden passar en altres llocs, compaginades amb altres coses vinculades al paisatge. Accions sonores, amb una connexió més experimental, que passen en un espai obert, amb propostes vinculades a l’art sonor però que es poden resumir com a actuacions musicals o concerts”, ha argumentat el director del festival, Vicent Fibla.

L’Orquestra Ramadera, dilluns al matí a Masdenverge (Montsià), a càrrec de Martí Ruiz i amb el ramat d’ovelles d’Àngel, és una de les propostes més innovadores en l’àmbit de les accions sonores. També s’inclou en aquest context l’activitat de cloenda del certament, un concert aperitiu, l’anomenada “musclada musical” al Xiringuito de la Costa, en plena badia dels Alfacs. El canareu Vicenç Matamoros presentarà també la seva Hidrofonia Subaquàtica del Delta als arrossars i el flixanco Joan Bagés actuarà a la Casa de Fusta.