Entrades

L’Hospital Verge de la Cinta ha rebut l’acreditació AMED

Foto: Acreditació AMED

Foto: Acreditació AMED

El Centre Hospitalari   l’acreditació AMED que promou l’alimentació mediterrània i l’activitat física en el seu menjador laboral i cafeteria.

 (Redacció/ T.G) AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) que compta amb la col•laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració i que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu per als seus usuaris, a més de disposar d’unes correctes condicions higienicosanitàries.

A partir d’una revisió dels menús i una adaptació als criteris proposats, es garanteix una oferta gastronòmica que es basa en l’ús de l’oli d’oliva, l’abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals.

 L’establiment disposa d’unes 170 places i se serveixen uns 60 menús diaris els dies laborables.

 El passat dimecres, es va fer l’entrega de l’acreditació AMED i va comptar amb la amb la presència del Sr. Salvador Pallejà, director de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, del Sr. Miquel Àngel Arasa, director de l’Agència de Salut Pública a les Terres de l’Ebre i del Sr. Joan Cazorla, director per a Tarragona i les Terres de l’Ebre de la UTE ARCASA-CLECE.

Gràcies al treball conjunt entre l’Hospital Verge de la Cinta, l’empresa de restauració col•lectiva UTE Hospitals de Tarragona, d’ARCASA i CLECE, i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, han fet possible assolir aquest objectiu.

 A les Terres de l’Ebre, actualment hi ha acreditats diversos establiments, que poden oferir menús mediterranis a més de 1.170 comensals diaris. Cal destacar la cafeteria/restaurant del Campus de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa, els dos albergs de la xarxa Xanascat, l’Escola d’Hostaleria i Turisme Via Magna i 7 restaurants, a més de la cafeteria de l’Hospital Verge de la Cinta, que va estar acreditada dimecres passat.