Entrades

L’ Aleví del C.F. Santa Bàrbara campió !!

Alevins CF Santa Bàrbara (Foto J. Martí)

Alevins CF Santa Bàrbara (Foto J. Martí)

L ‘equip està classificat també per a jugar la  següent fase de la DANONE CUP

(J. Roig).-Quant encara fan falta tres partit per acabar la lliga ,aquest cap de setmana, l’ equip  Aleví  del C.F. Santa Bàrbara es proclamava Campió  en la seua categoria desprès  de portar una temporada excel•lent ,havent marcat 319 gols , sense haver perdut cap partit  i lo que és més inusual,guanyant-los tots  pràcticament  per golejada .
Segons llegim al  seu perfil del facebook aquest bona noticia bé lligada amb un altra, ja que els alevins planers també estan  classificats per a la següent fase de la DANONE CUP    desprès de la competició en la que van participar ahir diumenge 28 d’abril a l’estadi del At. Segre a Lleida
Els millors classificats de cada fase prèvia jugaran el cap de setmana del 16 de juny la fase regional de Catalunya, excepte els guanyadors de la fase de Lleida que acudiran a la fase d’Aragó el 5 de maig.
La DANONE NATIONS CUP (DNC) és un torneig internacional de futbol, iniciativa de DANONE i amb el suport de Zinedine Zidane, que enguany celebra la dotzena edició. Aquesta competició, dirigida a nens de 10 a 12 anys (categoria aleví) de més de 40 països diferents, consisteix en 40 tornejos nacionals que involucren 2,5 milions d’infants, de més de 20.000 clubs i 25.000 escoles, procedents dels cinc continents. El guanyador de cada torneig nacional es classifica per representar el seu país en la final mundial patrocinada per la FIFA. A més de la competició esportiva, l’esdeveniment és una manera de promoure valors més enllà del futbol, com la humanitat, l’obertura, la proximitat, l’entusiasme i els hàbits de vida saludables.

Des del mateix perfil de facebook i a l ‘espera de poder parlar amb ell per ampliar aquesta informació,l ‘entrenador de l ‘equip Joaquim Marti deia ” sentir-se més que orgullós de veure a estos xiquets portant amb orgull el nom del poble arreu de Catalunya i fer història de la forma que l’estant fent. Per sobretot encara més orgullós per la forma en que ho fan.”

Els alevins de CF Santa Bàrbara,un equip de rècords.

alevinsMarquen de mitjana 13 gols per partit.

(J.Roig).-Fa alguns dies  varem tenir al programa esportiu de La Plana Ràdio  una representació del equip aleví de segon any del CF Santa Bàrbara ,encapçalada pel  seu entrenador Joaquim Martí.
El motiu per  invitar-los  al programa va ser ,sense desmerèixer els resultats de cap dels altres equip del club,el fet excepcional d’ haver marcat més de 200 gols en lo que,fins aquell moment portaven de lliga.
Aquests resultats tan espectaculars fan  que poguéssim parlar certament d’ un equip  de rècords ja que tal i com explicava el seu entrenador,en el moment de fer l ‘entrevista,ara fa dues setmanes,portaven guanyats no solament els setze partit jugats,sinó cadascuna de les 4 parts en que es divideix un partit en aquesta categoria,marcant 206 gols ,lo que ens dona una mitja de gairebé 13 gols marcats per partit  .En contra i en el mateix període,els hi havien marcat solament 16.
L ‘entrenador  reconeixia que aquesta bona ratxa també té la seua part negativa ja que,amb aquest resultats tant  marcats,els jugadors perden motivació i això no es bo com admitien els mateixos jugadors.
L ‘equip aleví de segons any del CF Santa Bàrbara està format per 11 jugadors ( dos de primer any)  i segons el seu entrenador pot ser u n equip de moltes possibilitats si arriben al juvenil, perquè    és un equip al que “se li pot exigir” molt de rendiment.