Entrades

La Ràpita , tot i la crisi, supera els índex d’ ocupació turística de l ‘any passat

la-rapitaSant Carles de la Ràpita va tancar ahir , 30 de setembre, la campanya turística d’enguany, que ha aconseguit desafiar els pronòstics més pessimistes i superar els índexs d’ocupació de l’any passat, així com mantenir el nombre de consultes als punts d’informació turística del municipi.

Des de la Regidoria de Tursime “ens donem per satisfets perquè no hem arribat als percentatges d’ocupació del 2007 però sí hem millorat lleugerament els del 2008”, destacava la seva titular, Rosa Anglés.
Llegir més

Set persones han hagut de ser hospitalitzades per grip nova a les Terres de l’Ebre des de l’arribada del virus

grip-novaEl Departament de Salut ha detectat set casos de grip nova que han requerit hospitalització a les Terres de l’Ebre des de l’aparició en escena del virus.

En aquests moments, ha precisat el director dels serveis territorials de Salut, Ismael Roldan, són dues les persones afectades, una de les quals continua ingressada. La detecció de tres brots a Alcanar i Poblenou del Delta (Montsià), setmanes enrere, hauria contribuït a elevar les xifres de casos.

Segons les extrapolacions del departament, un centenar de persones contreuen setmanalment la malaltia a les Terres de l’Ebre. Un cop estigui disponible, Salut preveu dispensar 80.000 vacunes contra la grip nova al territori. ACN

Llegir més

L’ ajuntament de Santa Bárbara adjudica a l ‘empresa privada la gestió de les instal•lacions esportives municipals

pavello-reduit

El regidor d’esports ,Alfred Blanch  i l’equip de govern planer van creuré oportú que desprès de la reforma de les instal•lacions esportives municipals,  fora una empresa especialitzada la que es dediqués a gestionar el seu us.

D’aquesta manera i desprès de la convocatòria de concurs públic, les instal•lacions esportives , que disposen de un camp de gespa artificial, dues pistes de tenis, dues  de pàdel, una de frontó i una pista de futbol sala,   han estat adjudicades a l’empresa Area Esport.

Llegir més

El ple ratifica els estatuts que regiran el consorci COGEST-EBRE

deltebre-sant-jaumeLa sessió ordinaria de Ple Municipal del passat dijous va aprovar per majoria absoluta els estatuts que regiran el Consorci per a la Gestió Coordinada de les Obres, Serveis i Infraestructures del Delta de l’Ebre, COGEST-EBRE i que impulsen de forma conjunta els ajuntaments de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, l’objectiu és el de la gestió conjunta d’obres i serveis amb la finalitat d’aconseguir l’optimització de recursos i millorar en la prestació de serveis.

Llegir més