Dos entitats planeres col•laboren en un acte benèfic a Amposta

capturada

Actors del grup teatral Planer participants a la gala (Foto:J.Roig)

El grup Teatral Planer i el grup de ball Quick Dance  van actuar a la Gala Benefica organitzada per recollir aliments

(Redacció/J.Roig/T.G.).-Amposta va celebrar el passat dissabte el tercer Festival Benèfic  en el que es va acabar recollint gairebé 700 quilos  de menjar. Aquesta gala es va posar en marxa l’any 2011 per ajudar les persones que més ho necessiten i per col•laborar amb les ONG de Càritas, Creu Roja i Siloé.
Entrar a la gala que se celebrava a la Lira Ampostina no tenia cap cost econòmic, només calia portar aliments de primera necessitat com oli, llet, sucre o farina. L’espectacle, que va durar una  hora i mitja, va comptar amb la participació de dues entitats del nostre poble que,desinteressadament , van participar  oferint  les seues actuacions.

Concretament el  Grup Teatral Planer va col•laborar amb la representació de tres dels seus esquetxos més coneguts: “El fotògraf”,”Els urinaris” i “Parlant no s ‘entén la gent” .Es dona el cas,segons explicava Josep Lluís Ferre,president de l ‘entitat,que fa  d’unes setmanes ,també van participar en un altre acte benèfic a la capital del  Montsià,en aquest cas,  a favor dels malats d’Alzheimer.

L ‘altra entitat que hi va participar, a cavall entre Amposta i Santa Bàrbara,va ser el grup de  ball Quikc Dance .Segons explicava la seua directora,Rita Moya, aquest va ser el tercer  any que hi  col•laboren  i les actuacions que van dur a terme van ser balls llatins i estàndards  així com la coreografia amb la que van participar al “Ets del milloret” planer. Moya afegia que els agrada participar en aquest tipus d‘actes solidaris  i saber que la seua aportació  serveix  per alguna  cosa “Es van recollir uns 700 quilos d’aliments”  confirmava.

La regidora de Serveis Socials, Laia Subirats, va agrair la col•laboració dels ciutadans d’Amposta que portaven menjar tot i no assistir a l’acte. Subirats va lamentar que el Montsià sigui la segona comarca més empobrida després del Priorat i per això creu que és bo que l’Ajuntament d’Amposta pugi aportar el seu granet de sorra. Subirats va destacar la implicació de les entitats  planeres  per fer actes de caire social i va afegir que aquesta era una mostra de la solidaritat i la conscienciació dels ciutadans . Més de 200 persones van assistir al tercer Festival Benèfic d’Amposta.