Nova campanya informativa per incentivar l’ us de la Deixalleria

Des de la regidoria de Medi Ambient no es vol tenir dubtes de que tot hom coneix la seua existència
Eric Bel diu que encara hi ha massa veïns que deixen voluminosos a les illes dels contenidors selectius


(J.Roig/AdSB).-La regidoria de Medi Ambient de l’ ajuntament de Santa Bàrbara ha començat una nova campanya informativa que té com a principal objectiu invitar a la població a que utilitzi la Deixalleria Municipal.

La Deixalleria de Santa Bàrbara ,de la que en té la titularitat el Consorci per a la gestió dels residus municipals del Montsià , va començar a donar servei al novembre del 2009,encara que  va ser inaugurada al juny de l ‘any següent.

Tot i les campanyes que ja s’ han fet per tal d’ incentivar-ne el seu us des de aleshores,el regidor de Medi Ambient planer,Eric Bel,vol insistir una vegada més,desprès de comprovar com encara hi ha veïns que deixen els voluminosos a les illes del contenidors genèrics.
Bel deia que no vol tenir cap dubte de què hi hagi persones desinformades de l’existència de la deixalleria, del seu horari, de la seva dinàmica de funcionament, la ubicació… I per això s’inicia una nova campanya informativa.

La campanya es centra bàsicament  en la publicació d’ un díptic que s’ ha repartit per la població i on  ,sota el lema “La deixalleria de Santa Bàrbara,una bona opció”, es mostra un plànol de l’ ubicació de la deixalleria ,els horaris i els tipus de residus i voluminosos que s’ ha poden portar. El díptic es reforça amb una campanya publicitària  que s ‘emet per la Plana Ràdio i que invita a triar als oients quina opció de poble volen , alhora que a consultar  el díptic que han rebut a casa els veïns ,en cas de dubtes sobre que es pot i que no es pot portar a la deixalleria.

Segons Bel ,aquesta insistència per    convèncer a tot hom per a que faci us d ‘aquest servei    pretén que, com a poble madur i actiu en fer les coses bé, donem una imatge més nítida del poble i aconseguim tenir les illes sense objectes tirats pels costats, esperant que “algú” ja els reculli, o no.
Segons el regidor de Medi Ambient, Èric Bel, aquestes males costums són, al cap i a la fi, les que dibuixen el perfil d’un poble i una societat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada