L’EOI, inicia classes aquest curs també pels matins

L’EOI de Tortosa oferirà cursos d’anglès oficials al matí. Mai a les Terres de l’Ebre s’havia pogut estudiar al matí en una escola oficial d’idiomes.

L’EOI de Tortosa, amb voluntat de servei al territori, ofereix 1r, 2n i 3r d’anglès en dilluns i dimecres de 9.30 a 11.30 hores. De setembre a gener també hi haurà classe en divendres alterns, en el mateix horari. Redacció

Per preinscriure’s cal haver complert 16 anys abans de l’1 de gener de 2012 i emplenar el formulari que hi ha al web https://www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/index.php entre l’1 i el 5 de setembre. Si algú es vol preinscriure presencialment, pot venir a l’EOI de Tortosa el dia 2 de setembre.

Actualment l’EOI de Tortosa imparteix tots els nivells d’alemany, anglès i francès. A banda dels grups esmentats al matí, hi ha grups de tots els idiomes que fan classe de 5 a 7 o de 7 a 9 de la tarda. També oferim classes del programa d’anglès a distància “That’s English!”. L’alumnat gaudeix de servei de biblioteca – mediateca i d’activitats culturals. Els cursos de 2n, 3r i 5è donen dret a una certificació de nivell reconeguda a nivell europeu (A2, B1 i B2 respectivament). Els nivells B1 i B2 també es poden obtenir com a alumnat lliure, prèvia matrícula per a l’examen en les dates establertes per la Generalitat.
Podeu trobar tota la informació a http://www.xtec.cat/eoitortosa