Colònies amb creativitat i il·lusió.

Avui el grup dels artistes “creativitat i il·lusió” han estat els protagonistes. Abans de començar explicar-vos que també hem entrevistat al grup alegria, però per l’extensió de l’entrevista aquesta l’oferirem demà amb la resta de grups.

El monitor Dani Royo fa tres anys que va a les colònies d’estiu , ens ha explicat que aquesta nit “han dormit com a lirons, la primera nit sempre és la pitjor i natros intentem cansar-los”. Ahir van fer jocs d’aigua, treballs manuals i enviar les postals als pares.

Mar Arasa ha estat la primera a parlar del grup creativitat, ens explicava que ahir a la nit van fer jocs per la casa que van estar molt “guais” però que aquesta nit ja havien dormit, també ens ha confirmat que els que fan xivarri són els de l’habitació dels mitjans però que ells s’uneixen a la festa.

Andreu Nieto li ha agradat molt el menjar, s’ha menjat el peix arrebossat, les saltxitxes … Diu que la maleta la té una mica desordenada i que el pati exterior li agrada molt perquè poden jugar.
A Mia Llorens li agraden molt les gimcanes de la nit, només fan “temó” les de la nit del terror, ella que forma part del grup creativitat té com a distintiu el camaleó, percert, Mia, ha millorat molt amb el menjar i s’ho acaba tot.

Per a Iris Princep és el seu primer any de colònies, ella està amb Mia amb Alexia, Ariadna… La gimcana de la nit és l’activitat que més li ha agradat i també la piscina que és d’aigua salada. Iker Miralles té vuit anys i és el seu primer any de colònies però tal com parlava s’ho està passant molt bé, el menjar diu que està bo. La Patri, és també amiga d’Iker, ens ha explicat que avui han fet Zumba, ella pensava que avui era el dia sorpresa, però ens han confirmat que serà demà, ella té a la seva germana i no massa temps per enyorar-se, ens ha explicat que la maleta li han preparat amb bosses per saber el que s’ha de posar cada dia i això fa que tingui una maleta molt ordenada, als pares els diu que “s’ho està passant molt bé”.

El grup de la il·lusió ens arribava amb Leire Llasat, que valorava les colònies com molt divertides i que s’ho passa molt bé, ella no s’enyora gent, zero, i ens ha dit que els xiquets no s’enyoren molt. Els esmorzars de Can Mas, que fan els monitors són amb llet, galetes, magdalenes. També ens explicava que les gimcanes tenen tant d’èxit perquè són molt divertides i cada any canvien.

Lara Marín també és de les que s’enyora poc, per no dir gens, ella ens explicava que el poble és més gran que Santa Bàrbara i per això les gimcanes se centren en el perímetre al voltant de la masada. Diu que pel viatge s’ho van passar molt bé perquè tot i ser llarg va estar animat amb música. Ella riu quan li dic que enviï un missatge als seus pares perquè crec que no té temps ni de pensar-hi.

Jessica Lange diu que “la carta que han fet per als pares serà molt xula i els agradarà molt” ella està amb bones amigues Olga, Patri, Iris, Abril, Carla… Diu que s’ho menja tot, que a vegades li costa aixecar-se a primera hora però que està molt contenta d’anar de colònies. Ella ens ha confirmat que aquesta nit hi ha gimcana del terror però que ella és molt valenta.

Per Ana Gisbert les activitats diferents que es fan a les colònies són molt divertides, ella va apuntar-se a les estades perquè hi anaven tots els amics. El que més li agrada de les activitats és el punt de cooperació amb equip que s’hi fan a les gimcanes. De moment encara no ha pogut jugar a futbol però espera poder tenir temps per fer-ho.

A l’Olga Múria no li costa gens aixecar-se, a més es desperten cada matí amb música però no s’ha atrevit a cantar-la. El seu grup és la il·lusió i el distintiu és la papallona, als seus pares els agraeix poder haver anat a les colònies. Al Pau Leon el que més li ha agradat són les proves de la descoberta perquè s’havien d’agafar uns elements de la piscina, ell és dels que s’ha despertat primer perquè no li costa gens aixecar-se al matí, fa quatre anys que ve de colònies i repetirà l’any vinent. A Pau “no li fa temó la nit del terror perquè són els monitors disfressats” els diu als seus pares que els estima molt i a l’Alba li diu que “l’enyora molt”.

Pol Crespo també és un dels homes forts de l’equip, les colònies “van super bé, la casa és molt gran, la piscina és salada i s’ho passen molt bé” ell no sap que serà l’activitat sorpresa però pensa que serà alguna excursió, possiblement d’aventura. Pau “replica per menjar però s’ho acaba empassant tot, tot i que va deixar-se la satxitxa perquè la carn no li agrada molt”. Als pares els recomana que es cuiden bé i que facin el millor per als seus fills i als seus pares els diu que els estima i són els millors del món.

Zaira ha estat la monitora que ens ha tancat el grup, diu que les activitats estan tenint molt èxit perquè cada any els monitors s’encarreguen de fer-les diferents i que ja li han trobat el punt a l’hora de fer el menjar i no els queda ni dolç ni salat!!!, amb ella no hem pogut estendre’ns perquè ens esperava el grup “alegria” tot i que serà demà quan parlarem amb ells.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada