Joaquim Martí “El P.P. aposta per un govern de concentració on s’incloguin tots els partits “

Joaquim Martí Llombart

¿Podria Santa Bàrbara formar un govern on totes les forces polítiques foren presents? Aquesta és la proposta que l’alcaldable Popular ha transmès a Junts X Santa Bàrbara i a la resta de partits polítics.
Junts X Santa Bàrbara ha iniciat les converses, però  fins que aquestes no finalitzen amb tots els partits, no es comunicarà res en ferm.

(L.P.R) Martí ha estat un dels primers grups a l’oposició en parlar a l’emissora municipal, i deixar clara la seva proposta: ” Alfred Blanch ha de ser l’alcalde de Santa Bàrbara i   la resta de partits polítics hem de formar part del govern així ho vol el poble […] hem de deixar-nos estar d’ideologies polítiques i hem de treballar tots pel poble, aquesta és la proposta que defensem des del P.P de Santa Bàrbara i així ho farem saber, tant a l’alcalde, com a la resta de grups polítics amb els quals ens reunim”.

El P.P també apunta “no acceptarem cap regidoria si no estem a la comissió de govern, és aquí on se saben les coses que passen al municipi i aquest és un punt innegociable”.

Aquesta setmana ja s’han iniciat les rondes de converses per part de Junts X Santa Bàrbara, la llista més votada i la que ha governat fins al moment però que ara ja no compta amb la majoria absoluta, amb la resta de partits polítics. I el cap de llista del P.P va reunir-se també amb ell ahir a la tarda presentant-li aquesta proposta.

Martí també s’ha reunit amb el grup  d’ERC “no estan per la labor de pactar amb cap partit que hagi estat a favor del 155, personalment penso que s’equivoquen amb aquesta lectura i no escolten el que ha dit el poble”.

D’altra banda aprofitava els micròfons de la Plana Ràdio per deixar clar i reiterar que “en cap moment s’han reunit per desbancar a l’actual equip de govern”.

L’eslògan de la campanya del PP ha estat #SBAU “Santa Bàrbara avança Unida” i ells volen mantenir-se ferms amb aquestes intencions d’un govern conjunt, sòlid, amb la representació de tots els partits.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada