Cinta Castellà Arin és la Pubilla Major de les Festes de Santa Bàrbara 2012

Cinta ja va ser pubilla infantil i per això a volgut tornar  a repetir
Es considera molt amiga de les seues amigues i el seu futur el vol encarrilar de cara a alguna professió social.

(Cinta Castellà i Isabel la seua mare -Foto:LPR)

(J.Roig).-Si a la crònica d ‘ahir us parlàvem de la nostra Pubilla Major Infantil,just és que avui li dediquem aquest espai informatiu també a la Pubilla Major de les  Festes de Santa Bàrbara que,per cert,enguany s ‘escauran  del 7 al 15 de Juliol.
La nostra Pubilla Major enguany es diu Cinta Castellà Arín i va resultar ser l ‘escollida per la sort d ‘entre la resta de les seues 9 companyes.
Cinta  en l ‘entrevista que li fèiem a l ‘emissora i que desp`res es reprodueix al programa de festes,ens deia primer que res que ella de petita ja havia esta pubilla,per això,com que l ‘experiència li va agradar molt  i a més a més li agrada participar en les activitats del poble i les seues festes ,s’ hi va tornar a presentar. Afegia que també influeix bastant ,a l’ hora de decidir ser pubilla, el fet de que la resta de companyes de la colla ho vulguin ser.

La nostra Pubilla Major es defineix com una noia alegre  que gairebé sempre esta contenta i molt amiga de els seues amigues. Confessava que la seua principal afició és sortir de festa amb les amigues i viure la vida del poble.
Isabel,la mare de la jove,que també participava a l ‘entrevista afegia que Cinta és una noia sensible i al mateix temps molt clara “si t’ ha de dir una cosa ,te  la diu” aclaria.
Està estudiant batxillerat i es  considera una estudiant “normal”  encara que te  clar que per ser alguna cosa a la vida,ha d’estudiar. El seu futur el voldria encaminar cap a una professió relacionada amb la geriatria o l ‘educació social.

Del moment de l ‘elecció recorda que ,quant va veure que la foto escollida era la seua es va quedar en blanc. No s’ ho podia creure “perquè com mai abans  m’havia tocar res. Som deu noies  i és difícil que me toqui a mi  ” deia.
En lo referent a la festa,es considera una noia participativa,especialment en actes com el dia de la paella,els bous i naturalment a “Lo Puesto”.
Per acabar i en nom de totes les seues companyes volia enviar un missatge a tot el poble,per a que tot el poble surti a viure les festes i que es diverteixi tot molt “perquè són molt curtes !!! ” concloïa.