L’ ajuntament de Santa Bàrbara contracta tres aturats

Obres del nou mercat municipal (Foto:J.Roig)

Els contractes s’ emmarquen dintre del  projecte de col•laboració social amb el SOC

(AdSB/J.Roig).-Dins dels projectes i accions per a l’ocupació que engega anualment el Servei d’Ocupació de Catalunya, es va iniciar a finals del 2012 el programa de col•laboració social amb persones aturades. Aquest programa té com a finalitat la contractació de persones aturades a les quals se’ls complementa el subsidi d’atur amb un ingrés proporcional a la base de cotització. En aquest cas Santa Bàrbara disposa des d’aquest passat mes de desembre amb tres treballadors del sector de la construcció.

El projecte pel qual l’Ajuntament de Santa Bàrbara va sol•licitar tres treballadors era la construcció del nou mercat municipal. El fet de disposar de mà d’obra qualificada és per a l’Alcalde, Jordi Boronat, un impuls definitiu a enllestir aquest equipament per aquest any 2013, reduint notablement els costos derivats del mateix.
Per altra banda l ‘alcalde planer deia que el sou que es paga a aquets treballadors contractats i que complementa la prestació del atur, no significa cap despesa extraordinària per al calaix municipal ja que  forma part de l’estalvi que s ‘aconsegueix d ‘altres partides .”Si amb aquest estalvi jo puc treure del ‘atur una persona tres mesos  per col•laborar en un obra o servei que esta fent l ‘ajuntament ,com alcalde jo ho he de fer” deia Boronat.

Els programes de col•laboració social van substituir l’any 2012 els plans d’ocupació, dels quals no en va sortir convocatòria i que, d’altra banda, sí s’espera que surtin aquest any. Tot i això, i segons l’Alcalde, Santa Bàrbara farà el possible per adherir-se a aquest tipus de programes, a fi de poder disposar de treballadors/es del nostre poble que estan sofrint els efectes de la crisi.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada