….Orquídies,or i rodes punxades:Gamberrisme o delinqüència ?

Foto: Fernanda Aixendri

Veïnes de Santa Bàrbara denuncien nous robatoris al cementiri,a un domicili particular i noves punxades a les rodes d ‘alguns cotxes.

(J.Roig/T.G.).-Fa uns dies ens fèiem ressò  de la queixa d ‘unes veïnes de Santa Bàrbara denunciant els desagradables robatoris que patien dels objectes i flors que tenien dipositis als nínxols  dels seus familiars.

Aquesta setmana rebíem la queixa d’ una altra veïna,Carmen Armengol que  ens deia molt disgustada que des de la festivitat de Tot Sants fins a la setmana passada li han robat dues vegades les flors que porta al nínxol familiar. Lo curiós del cas,diu Armengol és que no agafen tot el pom de flors,sinó solament les més exòtiques,com ara les orquídies.

Armengol deia que creu que els autors d ‘aquets macabres robatoris  s ‘emporten les flors a casa i encara que no directament,si que va deixar entendre que es sospita d ‘algun possible autor o autora dels fets. Perque “sempre  hi ha algú que veu les coses encara que no t’ ho penses” ,es dolia.

Aquest no ha  estat l’ únic robatori denunciat. Una altra veïna del poble,Fernanda Aixendri també denunciava a l ‘emissora municipal que havia estat víctima d’ un robatori al seu domicili el passat dissabte,mentre la seua família estava fora ,però no va ser fins diumenge quant es va adonar dels fets,ja que no hi havia res revolt ni cap porta o finestra forçada. Aixendri creu que  els lladres van entrar per les finestres que sempre deixa un poc obertes durant el dia per a que es ventilen.

L’ únic que  es van emportar els lladres van ser les peces i joies  d’ or que la víctima tenia a un petit cofre i que valora en uns 2.500 euros,tot i que lo que més li dol és el valor sentimental de lo robat .

Aixendri deia que l’ augment del preu de l ‘or per la crisi i l ‘aflorament de tendes de compra i venda d’ or  propicia aquest tipus de robatoris,per lo que aquestes establiments tindrien que ser molt estrictes a l ‘hora de demanar justificants de la procedència de l ‘or que compren.

Finalment en aquesta llarga crònica de successos d ‘avui em d’ incloure un fet que ja és el segon cop que es repeteix també en poques setmanes i que també va tenir lloc aquest passat cap de setmana. Ens referim als cotxes que han aparegut amb diverses rodes punxades com va succeir a finals del passat mes de Desembre  i que han tornat a produir el natural rebuig i preocupació per part de les víctimes d ‘aquesta desagradable malifeta.