El projecte de “la princesa calba” arriba, al Parc Infantil i Juvenil de Nadal.

fofutxes(T.G.) Al llarg de tot l’estat Espanyol es porten a terme tallers de fofutxes per tal de poder tenir enllestits els més d’un miler de parelles, per entregar als nens malalts oncològics dels hospitals d’arreu de l’estat.

Només als hospitals de Barcelona  s’entregaran més de 300 parelles, l’entrega es farà el proper 15 de febrer coincidint amb el dia Internacional del Càncer Infantil.

El projecte es va iniciar el mes de maig passat fent la petició a les diferents artesanes de fofutxes d’arreu de Catalunya, mitjançant les xarxes socials,  que volguessin participar d’aquesta activitats  solidaria  i altruista, la resposta fou tant positiva que el projecte es va estendre a tot l’estat espanyol.

A Partir d’aquí es van començar a organitzar en grups i delegacions , per tal de treballar amb el projecte i coordinar les artesanes.

Silvia Pérez presidenta de l’Associació “ Princesa Calba “ens parlava dels diferents hospitals on s’entregaran les fofutxes, essent els hospitals de  Madrid i Barcelona on hi ha el volum més nombrós de nens als que oferir aquest present.

Durant aquests dies festius i coincidint amb el Parc Infantil i Juvenil de Nadal a Santa Bàrbara es realitza un taller de fofutxes adreçat a joves de més de 12 anys per tal de confeccionar aquestes parelles.

El passat dilluns i dimarts al taller s’hi van afegir unes convidades especials, artesanes vingudes d’arreu de Catalunya que volien trobar-se per treballar conjuntament.

Cal recordar que a  les Terres de l’Ebre el grup  esta liderat per Elisabet Lleixà de les fofutxes de mama Eli, qui també va crear  el disseny de “la princesa calba”.

El dia 15 de febrer, és el dia Internacional del Càncer Infantil per això s’ha escollit aquesta data per fer l’entrega de les més de 1000 parelles que posaran alegria i color als nens malalts per algun tipus de càncer.