El sopar – acte de cloenda de les celebracions del 20è aniversari de La Plana Ràdio reuneix més de 100 persones.

P1050157

Adrià Cuadrat, el més jove dels nostres oients present a la festa, Faiz Ezzemennat, col.laborador més jove i Glòria Espuny, la més veterana, van ser els encarregats de bufar les candeles del pastis simbòlic del nostre 20é aniversari. (Foto: J.Roig)

Els col•laboradors més gran i mes jove, i l’oient més jove, van bufar les candeles del pastis d’aniversari.

La festa va propiciar l’encontre entre oients procedents no solament del nostre poble, sinó d’altres municipis com La Galera, Amposta, Masdenverge, Mas de Barberans o Jesús i les veus de la ràdio.

(J.Roig).-Exactament 105 persones van ser les que van participar al sopar- festa que La Plana Ràdio va organitzar el passat divendres a la nit, amb el patrocini de la regidoria de Comunicació de l’ajuntament de Santa Bàrbara, com a darrer acte per commemorar els 20 anys que l’emissora compleix aquest 2015.

Oients,col•laboradors, ex col•laboradors, autoritats i personal de la ràdio de diverses edats i procedents del nostre poble, però també de Masdenverge, La Galera, Amposta, Mas de Barberans o Jesús, van donar a l’acte la policromia que, en diferents aspectes, genera la nostra ràdio local. Una nit molt emotiva que va començar amb els parlaments de benvinguda per part del director de l’emissora, del regidor de Comunicacions i de l’alcalde, que va presidir l’acte. Desprès va donar inici el sopar servit pel càtering local Marilen, mentre es projectava la pel•lícula elaborada per Guillermo Gaya ,sobre els 20 anys d’història de la ràdio local.
L’acte va seguir amenitzat pels treballadors de l’emissora que, recorrent les taules, van voler recollir anècdotes i experiències dels oients que es van sumar al sopar i que van ser tant diverses com la que explicava que gràcies a la ràdio s’havia pogut supera una depressió o una altra que afirmava que la ràdio l’havia ajudat a suportar una malaltia greu. D’altres de simpàtiques com la del marit que explicava que, gràcies a la seua dona, escolta la ràdio per allí on va, fins i tot plegant olives o la del jove de 7 anys que ens explicà que escolta la ràdio amb la seua iaia, o la de la oient que va confessar que havia fidelitzat la seua afició a la ràdio per la veu que ha anant seguint per les diferents emissores on ha treballat fins a arribar a La Plana Ràdio.
En definitiva va ser una festa que va aconseguir l’objectiu que s’havia proposat: provocar un encontre entre els mateixos oients dels diferents municipis on s’escolta la ràdio i també amb les diferents veus que hi sonen cada dia i propiciar la coneixença i la conversa mútua.
Al final es va fer lliurament de reconeixements als col•laboradors, ex col•laboradors i autoritats. També va estar invitat, com a reconeixement especial, Joaquim Marti Farnos, qui fou el regidor que va impulsar la creació de l’emissora, recollint el projecte presentat per Josep Roig, l’any 1992.
Els reconeguts van rebre un llapis USB, serigrafiat amb motiu de l’aniversari i que contenia la pel•lícula resum dels 20 anys d’història de la ràdio, elaborat per Guillermo Gaya
Abans de passar a l’animat ball que va cloure la festa amb el dj Aixendri, es va presentar el pastis d’aniversari. Per bufar les candeles es va escollir la nostra col•laboradora més gran, Gloria Espuny, el més jove, Faiz Ezzemennat i l’oient més jove present a la sala Adrià Cuadrat

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada