L’ ajuntament de Santa Bàrbara bonificarà els vehicles històrics, els elèctrics i els híbrids.

 

capturada

El consistori planer va posar a aprovació la modificació d’algunes taxes municipals i la incorporació d’altres de noves, com per exemple la que s’aplicarà als nínxols usats.

El punt va ser aprovat pels grups de CiU i PPE, mentre que EP va votar en contra per estar en desacord amb la modificació de la taxa sobre construccions, instal•lacions i obres.

(J.Roig).-En la sessió plenària celebrada ahir a l’ajuntament de Santa Bàrbara es va proposar la modificació d’algunes de les ordenances fiscals i la incorporació d’altres de noves, entre les que cal destacar la que fa referència a la bonificació que s’aplicarà a partir d’ara a determinats tipus de vehicles. L’alcalde del municipi, Alfred Blanch va explicar a la corporació que, concretament els que es bonificaran són els considerats històrics i els elèctrics, que estaran exempts d’abonar els corresponents impostos, mentre que els híbrids tindran una reducció del 50 % i els de més de 25 anys una bonificació del 25 %.

Es va aprovar també la modificació de la taxa sobre construccions, instal•lacions i obres que ara anirà lligada amb la de llicències urbanístiques i per a la que s’estableix una quota mínima de 30 euros.

Es va proposar també una nova taxa de 15 euros pels tràmits que ha de fer l’ajuntament amb la Guardia Civil per tal d’obtenir les targetes d’armes de 4ª categoria, (escopetes i pistoles d’aire comprimit), i també s’incorpora una nova taxa per als nínxols usats que serà la meitat de lo que es paga pels nous. També es va modificar els preus que han de pagar els majors de 65 anys pels cursos de natació o els “bonocursets” que tindran una bonificació de 5 euros .Finalment es va proposar també retocar el preu dels anuncis del programa de Festes que s’arrodonirà un cop s’hagi aplicat l’iva.
El conjunt de propostes es va aprovar amb els vots del grup de CiU i PPC, mentre que el grup d’Esquerra Planera va votar en contra, tot i estar d’acord amb tots els punts , menys amb el que feia referència a la taxa de 30 euros que s’aplicarà sobre construccions, instal•lacions i obres i que, com va puntualitzar l’alcalde, va lligada a la dels tràmits administratius que genera l’obtenció de llicències urbanístiques.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada