Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de condicionament de la T-350, entre Santa Bàrbara a Masdenverge

El tram que s’adequarà és de 2.759 metres i les obres començaran durant la tardor.
El projecte inclou també la reordenació dels accessos actuals a aquesta carretera

t350(Redacció/J.Roig/T.G.).-El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha adjudicat, per un import de 2 M€, les obres de condicionament de la carretera T-350, entre Santa Bàrbara i Masdenverge, al Montsià. Els treballs començaran durant la tardor i tenen un termini d’execució de 10 mesos. El tram que s’adequarà té una longitud total de 2.759, dos carrils de 3,5 m i vorals d’1m. El projecte inclou també la reordenació dels accessos existents a aquesta carretera.
Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, deia que és una bona noticia i que ja tocava, desprès que, fa uns anys, quant es va arreglar el tram entre Amposta i Masdenverge, “es passes de llarg per Santa Bàrbara”. Blanch confirmava que les obres començaran aquesta tardor, desprès que es resolgui el tema de les expropiacions necessàries per dur a terme els treballs .

El projecte es divideix en tres trams. El primer des del PK 0 al PK 460.És un tram condicionat ja els darrers anys dins de l’execució de la variant de Santa Bàrbara. Es preveu realitzar un reforç i la reparació puntual del ferm existent i reposar la senyalització horitzontal existent.

El Tram 2, del PK 460 al PK 2.015 on la carretera actual té una amplada variable d’uns 7 m. Es preveu millorar lleugerament el traçat i per això s’ha previst aprofitar, en les zones on sigui possible, el ferm existent amb l’execució d’un reforç. També s’ha previst la millora del drenatge i senyalització d’aquest tram.

Finalment el Tram 3 del PK 2.015 al PK 2.759 és el Tram que va des del viaducte del barranc de la Galera fins al final de la travessera. Inclou: el reforç i execució de reparacions puntuals dels ferm existent; reposició de la senyalització horitzontal existent i execució d’una rotonda a la cruïlla de la travessera de Masdenverge amb els carrers de Mianes i de la Galera.