La fusió comercial de Soldebre amb les cooperatives de Santa Bàrbara, Freginals Pauls i la Sénia es farà efectiva aquesta propera campanya.

gruscooli*La distribució de l’ oli anirà a càrrec de Montebre i l’envasat a càrrec de l’Agrícola del Camp de Santa Bàrbara

A principis d ‘aquesta setmana ja explicàvem que   “La Fundació Catalana de Cooperació “  havia posat de relleu a  la Fira de Sant Miquel de Lleida, la necessitat de que les cooperatives agrícoles de Catalunya s’agrupin, es fusionin o estableixen pactes de comercialització per tal d’actuar amb més força davant els clients i arribar al mercat de forma més competitiva.

De fet al nostre territori, Santa Bàrbara l’any 1992 va començar a distribuir els seus olis de manera conjunta amb la Cooperativa de La Sènia .

Ara fa uns anys es va tornar a impulsar l’agrupació,  amb la participació de la cooperativa de Freginals, Soldebre i Paüls , tot i que el  procés de comercialització conjunta s’anava endarrerint motivat per diferents  inversions , que les cooperatives havien de portar a terme .

Finalitzades aquestes millores , segons que explicava el gerent del cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara  Lluis Cardona , serà aquest proper mes d’octubre quan està previst que aquesta comercialització conjunta comenci a fer-se efectiva.

Amb aquesta fusió es pretén concentrar el major nombre de producte per ser més competitius al mercat . La distribució de l’ oli anirà a càrrec de Montebre i l’embassat a càrrec de l’Agrícola del Camp de Santa Bàrbara 1 milió i mig de quilos d’oli, aquesta es la quantitat aproximada que produeixen conjuntament totes les cooperatives que estan integrades en aquesta fusió i que va destinat a la  comercialització .Estem parlant d’un dels grups més importants en quan a producció a nivell Català i al del Baix Ebre-Montsià suposa un 70 % de la producció que es realitza.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada