Alina Caballé Arín guanya el primer premi del VIII concurs d’imatge digital

libe(AdSB).-El passat 11 de juliol i dins el marc de les Festes Majors 2013 de Santa Bàrbara es va fer entrega dels premis del VIII concurs d’imatge digital. En aquesta edició la temàtica era “La primavera planera”. Aquest concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal.

En aquesta edició, a més de la qualitat de les imatges presentades, cal destacar l’alt nombre de participants, 92 imatges presentades per 35 participants. El gran nombre d’imatges presentades va fer més complexa la tasca del jurat a l’hora de triar les imatges guanyadores, ja que eren moltes les que destacaven per alguna o altra cosa. Finalment, el primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Alina Caballé Arín, amb l’ obra “Libèl·lula”,   el segon premi, dotat amb 50 € va ser per a Georgina Maria Estapé Ferré i el tercer premi, una memòria USB, se’l va endur Maribel Fernández Miralles. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

Les imatges han restat exposades durant totes les festes al Museu de la Vida a la Plana. També podeu accedir al següent enllaç per veure totes les imatges participants i quines han estat les guanyadores:
La primavera planera

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i de l’augment de participants en el mateix. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania. A més, el concurs ajuda a què moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada