El Cap Santa Bàrbara no tancarà per les nits

Professionals del torn matinal al Cap Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

Els  professionals  del centre desmenteixen les especulacions sobre la possibilitat de que  es pogués suprimir el servei nocturn d’ urgències.
(J.Roig).-Des de feia  algunes setmanes   escoltàvem rumors  sobre la possibilitat de que el  Centre d ‘Assistència Primària  de Santa Bàrbara  poguera reduir  el serveis  d’ urgència nocturn que dona a l ‘usuari,una reducció que s’ atribuïa a la possibilitat de que el centre mèdic  planer estigués  inclòs dintre  dels plans  de retallades sanitàries que està planejant el govern català .
Per sortir de dubtes, hem preguntat als professionals  del Cap que en sabien del tema. Pili Julve ,una de les infermeres,  ens deia que ,per l’ informació de la que es disposa a dia d ‘avui ,dintre dels plans de la direcció territorial de Salut no es contempla cap reducció de prestacions. Es a dir,el CAP Santa Bàrbara seguirà donant el mateix servei que ha vingut  oferint sempre,tant de dia com en el servei nocturn d’ urgències.
Julve explicava que és cert que  fa unes setmanes  es va convocar a una reunió  a tots els professionals que depenent de l’ Àrea  Bàsica de Salut d’ Amposta  per mirar de avaluar quins elements de la sanitat de l’ àrea d ‘incidència podrien ser prescindibles per  intentar racionalitzar les  despeses ,però que en cap moment,  l’ ABS havia  proposat  de tancar el CAP Santa Bàrbara per les nits.
De fet, cal recordar que fa solament unes setmanes,el CAP Santa Bàrbara augmentava el servei que dona  a la població  i la seua àrea d’ influència amb la posada en marxa d’ un servei de dotze hores d ‘ambulància.

1 resposta
  1. Raul
    Raul says:

    Un grand ” menos mal”,per la no retallada del servei d´urgencies noctur, al Cap de Santa Barbara.Per nosaltres, els juvilats,la Sanitad es el servei mes valorad.Grasies.

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada