Polèmica pel número especial de la revista “Santa Bàrbara Magazín”

capturada

Portada de la polèmica publicació

Esquerra Planera creu que és injust que l’equip  de govern de CiU utilitzi mitjans  públics amb finalitat electoralistes.
El cap de llista de la formació diu que està bé que l’equip de govern expliqui la seua gestió, però no que ho faci amb mitjans que paguen tots els ciutadans i a poques setmanes de les eleccions.
Recomana a CiU que ho faci amb una publicació finançada pel seu partit.

(J.Roig/T.G.).-La publicació i distribució per les cases del poble d’una edició especial de la revista municipal “Santa Bàrbara Magazín”, ha provocat la indignació de la oposició a l’ajuntament del nostre poble.
Concretament qui ha expressat la seua més enèrgica queixa, ha estat el recentment constituït bloc d’esquerres “Esquerra Planera”, qui, primer des del seu perfil al Facebook i desprès a través de l’emissora municipal, han dit que no  és just que, precisament  a poques setmanes de les eleccions municipals, arribi a les cases del poble el número especial del “Santa Bàrbara Magazín”, dedicat íntegrament a explicar les “bondats” i totes les obres fetes per l’equip de govern de CiU durant aquesta legislatura amb una intencionalitat, que Esquerra Planera qualifica obertament  d’electoralista.

El cap de llista de la formació, Marc March admet que l’equip de govern pugi publicitar el treball i les obres fetes durant aquests darrers quatre anys, però no que ho faci des d’un mitjà públic i que es paga amb els diners de tots.” Nosaltres trobem bé que lo partit que governa expliqui tot lo que ha fet, però s’ho ha de pagar de la seua butxaca. Lo que no pot ser és que ho paguéssim tota la gent del poble, perquè el “Santa Bàrbara Magazín” es paga amb els impostos dels ciutadans”, es queixava Marc.

El regidor planer explicava que a les anteriors eleccions municipals va passar exactament lo mateix,  i desprès d’elevar la seua queixa a l’actual alcalde, Jordi Boronat, aquest ho va justificar responent que la gestió de govern s’ha d’explicar a la ciutadania. Per a l’oposició la resposta era raonable, però sempre i quant la publicació surti el dia desprès de la contesa electoral. “Si ho publiquen lo 25 de Maig, ja no tindrà una finalitat partidista. Lo que nosaltres denunciem és que, si ho publiquen dos mesos abans de la convocatòria, clarament té un objectiu electoralista que no té perquè pagar lo poble. Si ho volen utilitzar electoral ment, que ho facin publicant una revista a banda”,deia el cap de llista d’Esquerra Planera, referint-se a que la publicació sigui finançada pel partit i no pel municipi.

Marc March també lamentava que, a la oposició i a la  mateixa revista, solament els hi hagin deixat mitja pàgina, mentre les altres 45 expliquen tota la gestió de govern dels darrers 4 anys. La mateixa queixa que han expressat públicament, l’elevaran també a l’alcaldia, diuen.

1 resposta
  1. raul
    raul says:

    desde que en va sortir la revista santa barbara, que en ella veix les millores que se fan al poble, cosa normal crec jo. el que pasa es que en temps d´eleccions, la sensibilitat dels partits politics es mes grant, dons tambe es comprent.¿seynor marc march, que i posaria voste en aquesta revista,oh potser deijaria de editarla en periodo de eleccions.?

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada