L’aiguardent de Prat de Comte serà la beguda convidada a la II Mostra del Cava i la Fira de Nadal d’Ascó

(Redacció/J.Roig). Aquest proper cap de setmana, concretament els dies 1 i 2 de desembre, tindrà lloc a Ascó la II Mostra del Cava i la Fira de Nadal. En aquesta ocasió l’aiguardent de Prat de Comte hi assistirà com a beguda convidada perquè tots els visitants puguin conèixer  de primera mà aquest producte que en els darrers anys ha agafat una forta embranzida, gràcies a la Festa que se celebra cada mes d’octubre a la població de Prat de Comte.

L’aiguardent de Prat de Comte es presenta en diferents varietats que es comercialitzen sota la denominació L’esperit de Comte. Actualment aquestes varietats són la de cafè, d’herbes, torrat o blanc, tot i que s’està treballant en l’elaboració d’altres tipus d’aiguardent, amb l’objectiu de diversificar l’oferta.

Durant els dos dies que dura el certamen tothom que ho desitgi podrà degustar aquestes varietats, que també són a la venda.

A més, en els darrers mesos s’ha donat un impuls a la marca L’esperit de Comte amb la intenció de fer arribar aquest producte a un nombre més gran d’establiments de restauració  i alimentació de les comarques de l’Ebre, així com també el nord del País Valencià i a la resta de la província de Tarragona.

La Fira de Nadal d’Ascó repeteix per segon any consecutiu la Mostra del Cava. En aquesta ocasió, juntament amb les tradicionals parades de material per elaborar arbres de nadal o pessebres i per guarnir la llar, hi haurà també una representació ben variada de cellers productors de cava catalans.

A la Rambla Catalunya, i durant el cap de setmana de l’1 i el 2 de desembre, també podreu trobar productes gastronòmics artesanals de la Ribera d’Ebre i la resta de les Terres de l’Ebre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada