Cultutardor portarà a Santa Bàrbara a Joan Rovira i al grup “Crea Teatre”

cultuweb_EDITORA9808EDITORA_6362Les jornades es redueixen a 2 dissabtes però es millora la qualitat de l’oferta.

(J.Roig/ T.G.).-La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara ja ha fet públic el programa d’actes de la que serà la III edició de la Cultutardor  i  que  enguany presenta com a novetat  la reducció dels dies d’activitats culturals a canvi de potenciar  la seua qualitat.
Alfred Blanch, com a responsable de l’àrea,explicava des de la ràdio municipal que, desprès d’una primera edició molt participativa, l’any passat es va notar un descens  d’assistència als actes programats ,  per lo que enguany s’ha decidit concentrar els dissabtes culturals en dos caps de setmana: els dissabte 8  i 15 de novembre .

La reducció de dissabtes culturals  serà compensada amb actuacions “de primera línia” i que han ja s’han presentat o es presentaran  a altres municipis més grans  del territori,  deia Blanch. Així, el dissabte 8 de novembre, podrem gaudir de l’obra de teatre Homes! una proposta del grup Crea Teatre basada en l’espectacle, amb el mateix nom, de la companyia T de Teatre. I el dissabte 15 de novembre, hi haurà l’actuació del músic i compositor de les Terres de l’Ebre Joan Rovira.

Aquest any, es continuarà mantenint el preu de les actuacions com el primer any, 5 euros per espectacle, però no hi haurà entrades anticipades, s’hauran d’adquirir al mateix moment de l’espectacle, tot i que si que hi haurà aforament limitat.