Fernando Llombart creu que no hi ha voluntat per part del ‘equip de govern per que es radien el plens.

Moment de l ple celebrat el passat dijous (Foto LPR)

Considera que té una relació  personal de cordialitat amb l ‘alcalde,tot i no coincidir en aquest punt.
Llombart assegura que l ‘alcalde li va dir que “Aprovar la vostra petició seria donar-vos la raó”

(J.Roig).-Un cop més  el grup d’ Unitat Planera,a la oposició i format per ERC i PSC a Santa Bàrbara,van tornar a demanar a l ‘equip de govern de CiU que els plens Ordinaris s ‘emetin per la ràdio municipal. En aquest cas ho van fer mitjançà una moció que va ser admesa amb caràcter d’ urgència a la darrera sessió plenària,celebrada el passat dijous ,precisament en el primer ple ordinari que es radiava des de l ‘Octubre del 2011.
La moció no va prosperar al  ser votada en contra pel grup majoritari convergent. Una de les justificacions de l ‘alcalde a aquesta negativa per convocar plens ordinaris i que ja ha expressat en altres ocasions ,és que hi ha pocs temes a debatre i els pocs que hi ha es poden resoldre amb la convocatòria dels extraordinaris. De fet,el del passat dijous va durar poc més de 15 minuts.
A aquesta excusa ,Fernando Llombart,un dels dos regidors d’ UP, responia  que ,legalment,els ajuntaments estan obligats per llei a convocar plens cada tres mesos. El mateix regidor deia que ,paradoxalment, el mateix grup de CiU va proposar i aprovar una norma que no compleixen: convocar-los amb caràcter bimensual .“I mai ens han donat cap explicació del perquè no es radien” es queixava  Llombart ,afegint que ” el problema és sempre el mateix: els precs i preguntes que es poden fer als plens ordinaris,si no es convoquen regularment,perden vigència”.

Llombart ,qui assegura tenir una relació personal molt cordial amb l ‘alcalde,també afegia que un cop  aquest li havia dit   que no aprovaven  la seua petició “perquè seria donar-vos la raó”

Llombart acabava les seues reflexions reconeixent que sempre que han volgut han pogut utilitzar la ràdio municipal per informar  des del  seu grup,però també afegia que aquestes intervencions no poden substituir mai la dinàmica ni la funció que s ‘estableix en el torn de precs i preguntes d’ un ple ordinari  per tal de què l’ oposició pugui exercir la funció que  els pertoca com a tal i que és la de fer un seguiment i control de la gestió municipal

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada