Comença la temporada 2014 2015 a La Plana Ràdio

lpr

Accés als estudis de La Plana Ràdio (Foto: J.Roig)


Es segueix apostant  principalment per continguts informatius de proximitat  i d’entreteniment.

La graella contempla continguts per a totes les edats, des dels més petits als més grans.

Aquí pots consultar la graella de programació.  GRAELLA PROGRAMACIÓ MATI 2014-2015    GRAELLA PROGRAMACIÓ TARDA 2014-2015

(J.Roig).-Aquest dilluns, 29 de setembre comença la programació de La Plana Ràdio corresponent a la temporada 2014-2015, desprès de l’habitual parèntesi estiuenc en que l’emissora municipal de Santa Bàrbara ofereix als seus oients una programació més “relaxada” i sobre tot, permet un descans al nodrit grup de col•laboradors que té.
Uns col•laboradors que, coordinats pels treballadors de la ràdio, segueixen essent la columna vertebral en la que descansa la diversitat d’oferta en continguts que contempla un any més la graella de programació.
Una programació que continuarà amb els horaris habituals, des de les 7 del matí i fins les 9 de la nit amb continguts i de les 9 de la nit a les 7 del matí amb fil musical de producció pròpia.
El magazín “El Nostre Matí” amb tots els seus continguts i on hi participen la majoria dels 31  col•laboradors que té actualment l’emissora del nostre poble, continuarà essent la base de la programació matinal des de les 9 a les 13h. Abans però des de les 8 a les 9 del matí hi haurà una tanda informativa, primer amb noticies  amb els companys de La Xarxa amb continguts territorialment més amplis i desprès amb el recorregut informatiu per les Terres del’ Ebre elaborat des de la mateixa emissora.

La tarda es deixa gairebé exclusivament a les aportacions que fan els col•laboradors amb continguts bàsicament musicals des de diferents estils i propostes, per acabar ,a partir de les set de la tarda amb l’anomenada “franja Emute” on s ‘s’encabeixen, com en temporades anteriors, els continguts d’intercanvi elaborats per les diferents emissores que formen part de Emute (Emissores Municipals de les Terres del’ Ebre) i que s’emeten simultàniament, en el mateix horari, des de totes les ràdios de l’associació.

Com a responsable que  dirigeix  l’emissora i supervisa  els  continguts que oferim, si que vull destacar que la nova graella de programació contempla temàtiques per a totes les edats ,des dels més petits als més grans, des de “L’hora del conte” a “Tota una vida”, per nomenar uns exemples concrets i extrems, o, una obertura més marcada per obrir-nos als pobles de la resta de la comarca amb l’espai “Món Local” que ens permetrà, cada dilluns pel matí, parlar amb un alcalde del territori. En tot cas i perquè des d’aquí seria extens d’explicar, a la pàgina web de l’emissora i publiquem la graella de programació per a que es pugui consultar en tot moment.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada