Les mestresses de casa del Montsià es trobaran a Santa Bàrbara

Santa Bàrbara.des de l 'aire.El dijous 7 d’ octubre les Associacions de Dones i Mestresses de Casa de la comarca del Montsià es reuniran  a Santa Bàrbara en la seua trobada anual.
Santa Bàrbara és la segona vegada que acull aquestes trobades anuals que enguany arriben a la seua 19èna. Edició.
La jornada començarà a les 10:30 del mati amb la recepció i benvinguda de les associacions participants i el lliurament  dels tríptics on s ‘explica la resta del programa per a continuar amb la celebració de la missa i l’ ofrena que les associacions enguany destinaran al col•legi de l’ Àngel a Amposta.
Desprès de la recepció per part de l’ alcalde i autoritats a l’ ajuntament la comitiva es desplaçarà fins al Saló de plens on s’ inaugurarà una exposició de roba antiga.
Més tard les dones assistents faran el seu tradicional dinar de germanor,l’ intercanvi de regals entre les associacions participants per finalitzar amb un animat ball amenitzat pel duet “Almas Gemelas” i amb una exhibició de ball de saló.
S ‘espera que siguin unes 200 les dones de les diferents associacions  de la comarca que participaran a aquesta trobada ,una xifra que segon constatava  Teresa Guarch,actual presidenta de l’ Associació  amfitriona “ Dones Planeres”,  a minvat sensiblement des de el 1998 quant Santa Bàrbara va organitzar l ‘anterior trobada a la que hi van assistir més de 300 dones.
L’ any passat la Trobada de Dones del Montsià la va organitzar Ulldecona