“Venus” (Colònies d’Estiu – Xert 2015)

IMG-20150728-WA0000

“Venus” Foto: Grup Juventut

(J.Roig).-Avui encetem el primer dels 4 capítols que dedicarem a parlar amb els 40 nens i nenes que estan gaudint de les colònies a la localitat castellonenca de Xert, supervisats pels corresponents monitors, tots baix la direcció de Montse Tomàs. Ella mateixa ens donava algunes primeres dades, com per exemple que el viatge d’anada va anar bé, que les activitats van desenvolupar-se amb normalitat i sobre tot que es van acabar tot el menja que els hi van posar al plat…alguns fins i tot van repetir, de manera que els monitors van tindre que preparar-se un altre plat perque els infants s’ho van acabar tot.
Desprès d’instal•lar-se a la casa “L’Abadia de Xert”  va començar la gimcana pels carrers del poble,les activitats diverses i la trobada nocturna, que van omplir la primera jornada que servia també per començar a donar pistes sobre el Centre d’Atenció en el que basen enguany les colònies : “Astèrix i Obèlix”.
Però millor que explicar-ho jo, pot ser serà que escolteu l’àudio amb l’entrevista que hem tingut amb el primer grup del cicle: els “Venus”.

ESCOLTAR ENTREVISTA