La nit planera, tema de la IX Edició del concurs de fotografia digital

cartellweb7(J.Roig/T.G.).-Un any més, i ja en seran 9, des de la regidoria de Noves Tecnologies de Santa Bàrbara, es convoca un concurs de fotografia digital que ha anat agafant cada cop més embranzida, segons explicava Mercè Fort, responsable de l’Infocentre planer, perquè les noves tecnologies estan cada cop més presents a la nostra vida diària i per tan són més utilitzades per la societat. De fet, Fort deia que l’ èxit del concurs entre la població ha anat creixent edició rere edició, passant de les tres o quatre persones que hi participaven en un principi a les més de quaranta que ho van fer l’any passat.

L’objectiu d’aquest concurs d’imatge digital és fomentar el coneixement del nostre poble i de la seva gent així com incentivar l’ús de les tecnologies de la informació entre els planers. El concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població en tots els vessants possibles: medi natural, urbanisme, arquitectura, societat, festes, tradicions, etc.. i enguany s’ha triat la temàtica nocturna que, tot i reconèixer que la tècnica de la fotografia nocturna pot resultar un poc més complicada, Mercè afegia que també ens pot mostrar una visió diferent de molts espais del nostre poble.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col•laborin en la puntuació.
Recordar que, segons les bases, cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos. Les imatges s’han de presentar en format digital , amb una resolució mínima de 1280×1024 (càmera 3mp mínim). S’accepten collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s’alteri el contingut de les imatges. Les imatges s’hauran d’entregar en format digital, el nom dels arxius han de contenir el pseudònim de l’autor.
Els tres primers guanyadors rebran un premi de 100, 50 i 30 euros respectivament, encara que tots els participants rebran un obsequi en agraïment per la seva participació.
Per a inscriure’s a aquest concurs cal lliurar les imatges a l’Ajuntament de Santa Bàrbara (Plaça Cid i Cid, 1) o a l’Infocentre (C/ Mare de Déu de Montserrat, 28), i la data límit per a l’admissió de les fotografies serà el dia 23 de juny fins les 13:00 hores.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada