El president de la Diputació inaugurarà enguany “Argila”, la Fira de la Terrissa de La Galera

gas

D’esquerra a dreta, Francesc Gasulla, president de l’Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub” i Ramon Muñoz, alcalde de La Galera. (Foto:J.Roig)

Enguany la Fira acollirà 80 expositors i al decurs de la mateixa es lliurarà el 4rt Premi biennal a la Terrissa “Vila de la Galera”

Segons Francesc Gasulla, president de l’Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub”, el taller “Enfangat” és una de les activitats que complementen la fira que està tenint més èxit.

(J.Roig/T.G.).-Aquest proper dijous, 1 de Maig i a les 11 del matí, el president de la Diputació, Josep Poblet inaugurarà  la Fira de la Terrissa de La Galera, un certament que arriba enguany a la seua 21èna edició i de la que ens en parlaven amplament ahir a la nostra emissora, l’alcalde del municipi, Ramón Muñoz i el president de l’Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub”, Francesc Gasulla.

Entre altres coses el president de l ‘entitat organitzadora ens deia que enguany la Fira acollirà 80 expositors, tot i que el nombre sol fluctuar entre els 80 i 90 cada any al estar condicionat, entre altres qüestions, a l’espai on es presenta la fira, es a dir el carrer Major.

El divendres dia 2 es celebrarà el dia de la comunitat, que enguany és Navarra, amb un recorregut que realitzaran totes les autoritats convidades per tots els estands de la fira i destacar també, el caire internacional que ha assolit en els darrers anys la fira. L’any passat el país convidat va ser Romania i que enguany serà Polònia, gràcies a aquesta participació es podrà gaudir de l’artesania d’aquest país.

L’alcalde del municipi, Ramon Muñoz,  recordava que aquest dies es podran visitar també exposicions referides al món de la terrissa i que al decurs de la fira, enguany es lliurarà el 4rt Premi biennal de la Terrissa “Vila de La Galera”, en les seues dos categories, terrissa i ceràmica. Segons Francesc Gasulla, president de l’Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub”, el treball al torn i el taller “Enfangat” per als més petits, és una altra de les activitats que complementen la fira que està tenint més èxit, ja que mentre els adults passegen per la fira, els nens es poden emportar a casa la peça que han creat amb fang baix les indicacions dels monitors.

La Fira de la Terrissa de La Galera recordem que és d’entrada lliure i que estarà oberta des del dia 1 fins al 4 de maig

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada