Declarat desert el concurs oposició per locutor/a de la Plana Ràdio.

L’única persona seleccionada, no va presentar-se al concurs.

Ahir dijous era el dia de la convocatòria per a les  proves selectives per cobrir, mitjançant concurs-oposició lliure, una plaça de locutor/a per l’emissora Municipal la Plana Ràdio, amb motiu de la propera jubilació de l’actual coordinador.
Les proves havien d’iniciar-se a les 9 del matí i consistien d’un exercici teòric d’una durada de 40 minuts sobre cultural general i del municipi de Santa Bàrbara i d’un exercici pràctic, on durant 2 hores, s’havia de resoldre un supòsit pràctic en relació amb les tasques específiques a desenvolupar.
A les 9 del matí va constituir-se el tribunal que havia de qualificar les proves selectives i que estava format per la Presidenta Sra. Isabel Verge Caballé, com a vocals la periodista Marina Pallàs Caturla i l’actual locutora del mateix mitjà ,Teresa Giné llaveria, actuant com a secretari el Sr. Joaquín Arasa Caballé funcionari de la Corporació.
D’aquesta manera i després d’uns minuts d’espera, al no presentar-se l’únic aspirant admès/a,  es va declarar el concurs-oposició desert.
Segons explicava el regidor de mitjans de l’ajuntament Adrià Batiste “de moment està previst que es cobreixi la plaça durant 6 mesos, prorrogable a 6 mesos més, amb una persona que disposi de la titulació necessària requerida en la mateixa prova, posteriorment està previst que es torni a convocar la plaça en qüestió”.
A la convocatòria s’hi van presentat solament quatre candidats, dels quals tres foren exclosos, per no estar en possessió de les titulacions requerides per participar del procés selectiu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada