Santa Bàrbara acollirà demà els taurins ebrencs

J.Roig.-

Demà divendres, dia 29 d’octubre, a les 20.30h en primera convocatòria, i a les 21.00h en segona convocatòria i a la Sala del Centre Cultural de Santa Bàrbara, tindrà lloc la II Assemblea Ordinària de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre. Hi estan convocats tots els socis de l’Agrupació (Penyes i Comissions de Bous) .
Dilluns o dimarts de la setmana que be tindrem informació dels temes que s’ hi tractaran,tot i que des de l ‘entitat ens han avançat que es donarà compte de les activitats dutes  a terme des de la 1ª Assemblea,es posarà a aprovació els comptes i es presentarà la proposta de contractar un advocat per defensar la causa dels bous a les Terres de l ‘Ebre. Recordem  que  l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines  en engegat una campanya de recollida de firmes a favor dels bous de les Terres  de l ‘Ebre que també s’està portant a terme al nostre poble amb un porta a porta que s ‘esta fent aquets dies ,tot i que també s’ hi pot adherir  acudin personalment a els oficines de l ‘ajuntament per a recolzar aquesta iniciativa de  l’ Associació.
D ‘altra  banda també sabem perquè així és publica al facebook de l ‘entitat i ens confirmava el vicepresident , han  aparegut pintades a la finca del ramader  Rogelio Martí ,pintades que s’ atribueixen als  antitaurins. Per lo sembla els brètols no nomes haurien  destruït el material, plaça, corrals, bar… sinó que també van pintar  amb esprais els indefensos vedells. Les sigles que apareixen a les pintades son , J.E.R.C.  Martí deia que amb aquestes sigles n o en hi ha prou per  atribuir l ‘autoria d’aquets actes vandàlics a les  Joventuts Republicanes ,per això el ramader a denunciat els fets davant els Mossos d’ Esquadra que estan investigant els fets.