Els bous de les passades festes Majors de Santa Bárbara, els millors des de que els organitza la penya “Planers pels Bous”.

bous-princep
Després de més d’ una setmana d’ acabades les Festes Majors a Santa Bàrbara , la penya “Planers pels Bous”  que s’ encarrega de l’ organització dels correbous , ha fet una valoració de la qualitat dels animals presentats per les diferents ramaderies que hi van participar.
bous-princep-21 Cal rbous-priuncep-3ecordar que enguany la penya va apostar per portar cada dia una ramaderia diferent ,actuant en el següent ordre : Rogelio Martí, La Paloma, Hilario Princep, Pedro Fumadó (Xarnego), Benavent i Ozcoz.
Joaquim Marti, portaveu de “Planers pels Bous” explicava a l ‘emissora municipal que , el portar una ramaderia diferent cada dia era l’ objectiu que l’ entitat s’ havia marcat des de un principi i enguany s’ havia aconseguit, sumant tan mateix una dia més de bous ( el divendres vigília de festes) ,alhora  que confessava estar convençut que els bous de les passades Festes havien estat els millors des de que les organitza la penya.

Fotos elsbouslanostraaficio


En quan a la valoració personalitzada de cada una de les ramaderies i sense desmereixen cap, Marti no dubtava en afirmar que els millors bous i vaques de les festes havien estat els de la ramaderia d’ Hilario Princep, seguit de la dels germans Benavent.

Finalment ,Joaquim Marti també destacava  la qualitat dels bous cerrils desencaixonats, tot i que admetia que no havien acabat de complir les expectatives que hi havia ,especialment el comprat per la mateixa penya a la ramaderia gaditana Fernández Palacios. El fet d’ haver-lo tingut que transportar de Cadis a Alacant ,on el bou va fer etapa una temporada i després continuar d ‘Alacant a Santa Bárbara, va condicionar el “joc” de l ‘animal.
De cara al cartell del proper any, pel que ja s’ ha començat a treballar Martí va dir que hi ha dos ramaderies que segur repetiran i que són la de Hilario Princep i la dels Germans Benavent de Quatretonda

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada