Tornen les comissions informatives a l’Ajuntament de Santa Bàrbara

Ahir l’ajuntament de Santa Bàrbara va realitzar sessió plenària en la que va aprovar-se per unanimitat la creació i composició de les comissions informatives i permanents, així com la comissió especial de comptes, punt que fou aprovat per unanimitat.

(L.P.R) Ahir dijous Santa Bàrbara va realitzar la primera sessió plenària amb la nova corporació, una sessió que va durar poc menys de 30 minuts i en la que s’hi van tractar diferents punts a l’ordre del dia, que anirem desgranant.
Entre els temes d’interès que van centrar la sessió hi destaca la creació i composició de les comissions informatives permanents així com la definició dels membres de la comissió especial de comptes.

Les comissions informatives, s’han definit amb sis grups; urbanisme, personal i cultura; governació, promoció econòmica i fires; hisenda, serveis, agricultura i mitjans; festes, salut i joventut; serveis socials, esport, turisme i noves tecnologies; ensenyament, medi ambient i participació ciutadana.

Els diferents grups a l’oposició van veure amb bons ulls la creació d’aquestes comissions, Isabel García representant del MAP ho considera una bona iniciativa, “ja que tindran la representació de les diferents sensibilitats polítiques”.

 

Joaquim Martí representant del P.P afirmava que “després de 12 anys sense tenir-ne és positiu tornar-les a crear, és una proposta semblant a la que nosaltres havien intentat formular, participar tots”.

La representant del PSC, Eva Franch, va preguntar quina seria la periodicitat d’aquestes juntes i l’alcalde va respondre que volien donar més veu a tots els regidors i que seran els presidents d’aquestes comissions els que decidiran quan s’han de convocar.
Aquest fou l’únic punt a l’ordre del dia aprovat per unanimitat, la resta els desgranarem en propers informatius.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada