ERC a Santa Bàrbara diu que està a favor de la festa dels bous, però creu que se’n fan massa

*Els republicans demanen també un altre cop a l’ equip de govern que sigui més explícit en els plens radiats ,perquè si no els ciutadans moltes vegades no s’ en assabenten de lo que s’hi debat.


El grup d’ ERC a l’ ajuntament de Santa Bàrbara a volgut explicar el perquè  de la seua abstenció en la votació  que es va fer a la darrera sessió plenària  per  aprovar el programa d ‘actes taurins al municipi.
March Marc volia deixar clara la postura del seu grup a favor de la celebració de la festa dels bous a les Terres de l’ Ebre ,a l’hora que puntualitzava que , a criteri de la formació que representa, el problema es que es fan massa bous.
Marc  recordava que havien votat a favor del manifest presentat  per  donar suport l’ Agrupació de Penyes taurines i comissions de bous de les TTEE ,però s’ havien abstingut en la votació del programa de tarda de bous no solament expressant un parer  personal ,si no també recollint l’ opinió de molts planers i planeres que consideren que el nombre d ‘actes taurins que es programen són excessius.
El portaveu d’ ERC també es mostrava crític en la despesa que significa el nodrit programa taurí. Marc deia no entendre com,per una banda es retalla el pressupost de festes i per  altra es mantí  el dels bous amb l’ inclusió al cartell no d’ una ,si no de diverses ramaderies.

Finalment el  polític república reclamava per enèsima vegada a l ‘equip de govern que sigui més èxplicit a l’ hora de presentar el punts de l’ ordre del dia en els plens que son radiats per l ‘emissora municipal .Creu,va dir,  que els oints que segueixen els plens des de la ràdio, haurien de tenir un poc més d’ informació sobre lo que es debat ja que el llenguatge tècnic utilitzat és incomprensible per als ciutadans. Marc posava com exemple la darrera sessió plenària on es va posar a aprovació les quotes d’ urbanització i les contribucions especials per als veïns afectats per les obres d’ urbanització dels Passeig de la Generalitat,on l’ equip de govern es va limitar a posar a aprovació els punts sense explicar cap altra dada.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada