La planera Olivia Llaveria ,presidenta de l’Associació de les Terres de l’Ebre per l’Esclerosi Múltiple.

olivia Assos Esclerosi

Olivia Llaveria a l ‘acte de presentació de la Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre (Foto:FESTE)

Llaveria diu que un dels grans problemes dels afectats per  aquesta malaltia  és la por a fer-la  pública
Demà organitzen una xerrada informativa amb motiu del Dia Mundial de  l’Esclerosi Múltiple

(J.Roig/T.G.).-Fa un parell de setmanes ja donàvem compte a la nostra audiència del naixement al territori  de la Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre (FESTE), un col•lectiu que agrupa diverses entitats  de caire assistencial ja existents a les Terres de l’Ebre .La intenció és permetre una millor gestió dels recursos i de l’assistència de la que  disposen els afectats per aquestes discapacitats, i guanyar visibilitat entre la ciutadania.
Entre les associacions que  formen part de FESTE es troba  EMATE  que és l’Associació de les Terres de l’Ebre per l’Esclerosi Múltiple. Aquesta associació està dedicada a donar suport i oferir ajut a aquelles persones afectades per l’esclerosi múltiple, així com als seus familiars i amics i, en general, a tota persona que necessiti informació o vulgui consultar qualsevol dubte.
La presidenta d ‘aquesta entitat fundada l ‘any 2007  és la planera Olivia Llaveria Basset qui explicava a La Plana Ràdio que  hi ha una gran desconeixença sobre aquesta malaltia ,per això el seu objectiu prioritari és  organitzar activitats per impulsar i donar a conèixer  molt més l ‘associació.
Un dels gran problemes del afectats per l ‘esclerosi  és la por a fer publica la seua malaltia i formar part d’ un col•lectiu amb la mateixa problemàtica  per això, la finalitat de  l’Associació de les Terres de l’Ebre per l’Esclerosi Múltiple és sobre tot donar assessorament sobre la malaltia,però també el suport emocional que necessiten els malalts i les famílies afectades  per aprendre a conviure-hi .
Actualment l ‘entitat té menys de 30 socis,el grup d afectats es reuneix cada 15 dies en una sessió de teràpia col•lectiva  i per a demà,coincidint amb  la celebració del Dia Mundial de  l’Esclerosi Múltiple organitzaran una xerrada informativa a al seua social.

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada