Anna Royal Gestí , Pubilla Major de les Festes 2010, una noia amb sort.

Els sistema obert que utilitza Santa Bàrbara per escollir les seues pubilles majors va fer que enguany és produís un fet insòlit que no s’ havia produït mai fins ara . Anna Royal Gestí , la Pubilla Major 2010 ,també o va ser al 2004 la Pubilla Major Infantil. Per acabar-ho d ‘arrodonir ,es dona la circumstància també que ,Olga ,una de les germanes de la pubilla, també va ser Pubilla Infantil Major.

Segons que explicaven a la nostra emissora Anna i la seua mare Josefa ,el fet p s’ ha viscut amb normalitat dins de la família , habituada  ja per tot lo explicat anteriorment a viure aquesta experiència amb ganes i il•lusió.
Anna deia que havia volgut tornar a ser pubilla ara de gran perquè recorda que de petita s’ ho havia passat molt be i sobre tot perquè sabia que faria feliç a la seua mare. Es considera una persona oberta i sociable i ara ,en aquests moments decidida  a acabar el batxillerat .La seua il•lusió,segons confessava, seria poder acabar els estudis per dedicar-se a l ‘ensenyament en les especialitats de magisteri infantil o educació especial.

De les festes pensa que es el moment millor de l ‘any perquè es veu a tot hom divertir-se plegats i creu que el programa és l ‘adequat perquè contempla activitats per a tots els segments de la població. Lo que més li agrada ,però,són els bous i el dia de la paella…per lo bona que la fa la seua mare, Josefa.

Al final de l ‘entrevista la Pubilla Major de les Festes 2010  de Santa Bàrbara ,volia dir  a tot el poble i visitants, que visquin i gaudeixin de  tots els actes de la festa per evitar que alguns desapareguin i que procuren de passar-s’ho be participant-hi directament.

Enguany hi ha 12 pubilles grans.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada