Josep Marti, Secretari de Comunicació de la Generalitat, inaugura els nous estudis de La Plana Ràdio

El directorP1040356 de l’emissora va voler agrair molt especialment a l’administració la confiança dipositada en el servei i l’ implicació de la trentena de col•laboradors que el fan possible
El regidor de comunicació, va destacar la celeritat amb que es va fer el trasllat de la ràdio lo que va permetre no tallar cap dia d’emissió.
L’alcalde va fer un repàs cronològic a les obres de l’edifici i al fet singular que s’hagin finançat amb recursos propis i dut a terme amb personal del propi ajuntament o de rescatat l’atur.
Finalment, el secretari de Comunicació entre moltes altres coses, va voler significar que la millor prova de la penetració que la ràdio tenia entre la població era la gent que havia aplegat l’acte, tot i ser un dia laborable .

(J.Roig).-Un centenar llarg de persones, entre autoritats, presidents d’entitats, col•laboradors i veïns es van aplegar ahir a partir de les sis de la tarda a la plaça de la Rota del Alto, on s’ubica el nou edifici de propietat municipal, on de manera esglaonada, ‘s’han anat instal•lant diferents serveis municipals. Primer el mercat, desprès l’emissora municipal i finalment les oficines de l’ajuntament. El motiu d’aquesta concentració era la inauguració oficial dels nous estudis de La Plana Ràdio, a càrrec del Secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Josep Martí Blanch

Així dons ahir i desprès dels seu trasllat a principis del passat mes de gener, l’emissora rebia finalment “el bateig “ amb el descobriment d’una placa commemorativa a l’entrada dels nous estudis i la jornada de portes obertes que va permetre a molts veïns i veïnes del nostre poble i pobles propers conèixer les noves instal•lacions de la ràdio municipal.
Un cop descoberta la placa, Josep Martí i la resta d’autoritats van saludar el col•laboradors presents als estudis i desprès de fer un recorregut per les instal•lacions van procedir a dur a terme el protocol•lari torn de parlaments, que, com va explicar el director de l’ emissora, Josep Roig , tractant-se de la inauguració d’una ràdio, lo més adient era fer-ho retransmetent-ho des dels mateixos estudis .Així que un cop a seguts al locutori, el mateix director va encetar el torn de paraules, destacant especialment l’ implicació que sempre ha tingut l’administració local des de l’època dels alcaldes Joaquin Marti i Josep Bertomeu fins l’actual mandat de Jordi Boronat, dotant de recursos la ràdio municipal per poder oferir el servei amb dignitat i professionalitat. Va fer esment també a l’ importància dels col•laboradors a l’hora de fer una programació contundent i diversa i sobre tot va voler destacar i agrair el suport que sempre han tingut per part de l’audiència, sense el que res de lo anterior, tindria sentit .
El regidor de comunicació,entre altres coses, va destacar la celeritat amb que es va fer el trasllat de la ràdio lo que va permetre no tallar cap dia d’emissió i el fet de que s’ha intentat aprofitar bona part del material  tècnic provinent dels antics estudis.Va tenir també paraules d’agraïment per a tots els professionals  que han intervingut en els diversos processo de l’obra i un reconeixement per als regidors de Comunicació que l’han precedit.
L’alcalde va fer un repàs cronològic a les obres de l’edifici i al fet singular que s’hagin finançat amb recursos propis i dut a terme amb personal del propi ajuntament o de rescatat l’atur.Va dir que per a ell també era un dia feliç perquè  amb l’adequació d’aquest nou edifici veia conclosa una part del projecte del seu equip de govern per poder procedir a la rehabilitació de la Casa Consistorial.

Finalment, el secretari de Comunicació entre moltes altres coses, va voler significar que la millor prova de la penetració que la ràdio tenia entre la població era la gent que havia aplegat l’acte, tot i ser un dia laborable . “Un ajuntament,un alcalde,un regidor s’hi pot implicar,els professionals ho poden fer millor o pitjor,els col.labodors poden tenir més o menys encert, però lo que realment és important de veritat és que el poble l’escolti”, afirmava Martí.

L ‘acte va acabar amb un refrigeri servit per a tots els presents,entre els que es trobava també el delegat del govern a les TTEE, Xavier Pallarès, els presidents de EMUTE i la Federació de Ràdios de Catalunya i directors de La Cala Ràdio i Amposta Ràdio, Francesc Callau i Manel Ramon,respectivament i els de Ràdio Delta, Lluïsa Bertomeu i el d’Alcanar Ràdio, Domènec Ramal.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada