L’ajuntament de Santa Bàrbara segueix fent esforços per tenir un poble més net.

dei

Detall de la deixalleria municipal de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

L’ús de la deixalleria municipal també ha experimentat un augment i la campanya de recollida de deposicions canines ha tingut una resposta acceptable.
El regidor de Medi ambient recorda també que hi ha un servei mensual de recollida de voluminosos i 5 punts de recollida de piles repartits per diferents edificis municipals i establiments del poble

(J.Roig/T.G.).-No fa gaires dies ens congratulàvem de la bona noticia de que al nostre municipi, la taxa de recuperació bruta de deixalles era del 55 %, 5 punts més que a la mitjana comarcal, una bona dada, encara que lluny de l’objectiu final que és el d’apropar-nos al 75 per cent de recuperació de la brossa que generem.

La regidoria de Medi Ambient, a part de felicitar a la població per aquestes dades i encoratjar-a a seguir en aquesta línia, volia destacar també el servei de la deixalleria municipal que també poc a poc va obtenint millors resultats. Eric Bel, el regidor de Medi ambient del nostre poble, deia que estem adquirint el bon hàbit d’us d’aquest servei i que això es força important perquè “tot lo que es porta a la deixalleria municipal, no es llença als abocadors incontrolats”, deia.

Bel també recordava que hi ha un servei de voluminosos que un cop al mes i prèvia notificació a l’ajuntament, passa a recollir pels domicilis particulars , aquells estris que pel seu volum o característiques,l ‘usuari no pot portar al centre municipal.
El regidor de Medi Ambient deia sentir-se prou satisfet dels resultats de la recentment iniciada campanya de recollida de les deposicions canines , tot i que cal millorar-ho, ha estat molt ben rebuda per la població, segons es podia deduir de les felicitacions rebudes per l’iniciativa.

Eric Bel incidia també en el tema de la recollida de piles, recordant que hi ha 5 contenidors repartits per diferents edificis públics i també per algun establiment susceptible de generar aquest tipus de residu, concloent que, com tots els anys, està preparant una campanya mediambiental local recordatori, per seguir intentant que el nostre poble sigui cada cop un poble més net.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada